26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έπιασε» τον Σακίλ Ο’ Νιλ ο Γιάννης (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν με 112-99 των Σικάγο Μπουλς, στο «United Center», με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγγίζει το triple double

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ τελείωσε με 29π., δεκαεφτά ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, ενώ είχε και τέσσερα κοψίματα, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Σακίλ Ο’ Νιλ με τουλάχιστον 25π., δεκαπέντε ριμπάουντ και πέντε ασίστ σε δώδεκα ματς σε μία σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο «Σούπερμαν» είχε πρόσφατα αναφερθεί με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για εκείνον και ο «Greek Freak» τον δικαίωσε με ακόμα μία «γεμάτη» εμφάνιση.

https://www.youtube.com/watch?v=zsXFveKPVVA

«Προσπαθήσαμε πολύ στην άμυνα, στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τον ελεύθερο παίκτη και βάλαμε τα σουτ. Θέλαμε να τρέξουμε το γήπεδο και να δημιουργήσουμε χώρο. Ο κόουτς θέλει εγώ και ο Μπρουκ Λόπεζ να προστατεύουμε τη ρακέτα. Αυτό κάναμε και απόψε. Είναι το σπίτι μας η ρακέτα. Προσπαθώ να τελειώσω τις φάσεις ή να βρω τους συμπαίκτες μου στις γωνίες. Θέλω να είμαι επιθετικός», ανέφερε μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

https://www.youtube.com/watch?v=beFRb--2bZU

Άλλους 19π. είχε ο Έρικ Μπλέντσο και 17π. με έξι ριμπάουντ ο Μάλκολμ Μπρόγκντον, ενώ από τους «ταύρους» ο Ζακ Λαβίν τελείωσε με 27π. και ο Λάουρι Μαρκάνεν με 20π. και δεκαεφτά ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=VRVoL5Y2fzU

https://www.youtube.com/watch?v=51esvOpv6Uc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ