24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Έπεισε Παπαδάτο ο Χρυσανθίδης

Άρπαξε την ευκαιρία ο Στάθης Χρυσανθίδης και η καινούρια σεζόν θα τον βρει στη Β’ Εθνική, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ίκαρου Νέας Σμύρνης.

Ο 20άχρονος φόργουορντ δοκιμάστηκε από τον Αλέξη Παπαδάτο, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της μεταβατικής περιόδου, και τον έπεισε πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έτσι, ο προπονητής του Ίκαρου Ν.Σ. άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Ίκαρος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρόνου Χρυσανθίδη Στάθη με ελεύθερη μεταγραφή που θα καλύψει τη θέση του small-forward. O αθλητής την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Α.Σ. ΤΥΦΩΝ στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ παίρνοντας την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ , ενώ έχει εμπειρία από Εθνικές Κατηγορίες με την ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας.

Ο αθλητής ακολούθησε όλες τις προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου πείθοντας τον κο Παπαδάτο για μία θέση στο ρόστερ. Το Δ.Σ. εύχεται στο Στάθη υγεία και επίτευξη των ομαδικών στόχων στο επόμενο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Εκ του Δ.Σ.».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ