21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Έπαιξε στο φινάλε ο Γαρμπής, τα ζευγάρια των πλέι οφ

Με ήττα έκλεισαν τις φετινές υποχρεώσεις τους στην G-League οι Ουισκόνσιν Χερντ, με 126-125 από τους Λονγκς Άιλαντ Νετς στο «NYCB LIVE’s Nassau Coliseum».

Ο Κανέλλος Γαρμπής αγωνίστηκε για 5’, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, στην τέταρτη διαδοχική ήττα της θυγατρικής ομάδας των Μιλγουόκι Μπακς στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Ο Χαβιέ Μάνφορντ με 31π. και ο Μπόνζι Κόλσον με 15π. και δώδεκα ριμπάουντ ξεχώρισαν από τους φιλοξενούμενους που έμειναν εκτός συνέχειας και, από τους νικητές, ο Ντζάναν Μούσα είχε 27π., εφτά ριμπάουντ και έξι ασίστ και ο Θίο Πίνσον 23π.

https://www.youtube.com/watch?v=pNel-fIdwMk

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ δεν αγωνίστηκαν με τους Τέξας Λέτζεντς, Μέμφις Χασλ και Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς στα τελευταία παιχνίδια τους, καθώς έπαιξαν στο ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς, Μέμφις Γκρίζλις και Γιούτα Τζαζ, αντίστοιχα. Οι Χασλ και τα «αστέρια», πάντως, εξασφάλισαν την παρουσία τους στα πλέι οφ και δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στην G-League, για να τους ενισχύσουν στη συνέχεια.

Τα ζευγάρια στην πρώτη φάση των πλέι οφ:
1. Ράπτορς 905-Γκραντ Ραπίντς Ντράιβ
2. Οκλαχόμα Σίτι Μπλου-Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς
3. Ουέστσεστερ Νικς-Ουίντι Σίτι Μπουκς
4. Στόκτον Κινγκς-Μέμφις Χασλ

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:
5. Νικητής 1-Λονγκ Άιλαντς Νετς
6. Νικητής 2-Σάντα Κρουζ Ουόριορς
7. Νικητής 3-Λέικλαντ Μάτζικ
8. Νικητής 4-Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Νικητής 5-Νικητής 7
Νικητής 6-Νικητής 8
-Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 26 Μαρτίου. Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ στις πρώτες τρεις φάσεις. Μόνο στους τελικούς υπάρχει σειρά αγώνων, με τον τίτλο να κρίνεται στις δύο νίκες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ