21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έπαιξε μπάσκετ με αμαξίδιο ο Μπόγρης (pics)

Στην εκδήλωση που έγινε στην Πάτρα για την Παγκόσμια Ημέρα Κάκωσης Νωτιαίου Μυελού συμμετείχε και ο Προμηθέας.

Το αχαϊκό συγκρότημα απέδειξε για ακόμα μία φορά τις έντονες κοινωνικές ευαισθησίες του, παίρνοντας ενεργά μέρος στην εκδήλωση που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (05/09) στην πλατεία Γεωργίου από το Σύλλογο Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις του Νωτιαίου Μυελού του ΠΓΝ Πατρών «Δημήτρη και Βέρας Σφήκα» και το Α.Σ. ΑΜΕΑ Ήφαιστος. Ο Γιώργος Μπόγρης είχε μια ξεχωριστή εμπειρία, παίζοντας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο με αθλητές του Ήφαιστου και περαστικούς, ενώ οι Κρις Μπαμπ, Οκτάβιους Έλις και Δημήτρης Αγραβάνης μοίρασαν δώρα στους συμμετέχοντες.

Μαζί τους ήταν και ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Κώστας Ρακιντζής, όπως και ο operations manager Θανάσης Σουφλιάς, ενώ υπεύθυνος για τη μουσική επένδυση των αγώνων επίδειξης που έγιναν με αθλητές με παραπληγία και τετραπληγία ήταν ο dj και πρόεδρος του Ήφαιστου Δημήτρης Κανελλόπουλος.

 

Η εκδήλωση, που τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, έγινε με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωσης του κοινού για την κάκωση του νωτιαίου μυελού. Η Παγκόσμια Ημέρα Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού καθιερώθηκε το 2015 με πρωτοβουλία της Διεθνούς Εταιρίας Νωτιαίου Μυελού και έκτοτε πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 5 Σεπτεμβρίου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ