18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έξω και ο Σαν Εμετέριο!

Τα προβλήματα για τη Βαλένθια δεν έχουν τελειωμό, με έναν ακόμη παίκτη τους να χάνει το ματς με τον Παναθηναϊκό, λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ (22:00).

Η Βαλένθια έχει δίκιο να τα βάζει... με τη μοίρα της, λόγω των ουκ ολίγων προβλημάτων τραυματισμών που την ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν και δεν την έχουν αφήσει να ορθώσει το ανάστημά της στην Ευρωλίγκα. Ο Τσους Βιδορέτα, εκτός από τον Χοάν Σάστρε, τον Αντουάν Ντιό, τον Λατάβιους Ουίλιαμς, τον Σέρχι Γκαρθία και τον Γκιγιέμ Βίβες, δεν υπολογίζει πλέον ούτε τον Φερνάντο Σαν Εμετέριοε, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που αρχίζει σε λίγο (22:00).

Ο πρώτος θα βρίσκεται νοκ-άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, λόγω προβλήματος στην αριστερή γάμπα του, ενώ ο δεύτερος υποφέρει από ίωση. Κάπως έτσι, οι απόντες για τις «Νυχτερίδες» γίνονται έξι και, όπως όλα δείχνουν, αρκετοί παίκτες οφείλουν να κάνουν τη δική τους υπέρβαση, στη δύσκολη εντός έδρας αποστολή με τους «πράσινους». Η είδηση της απουσίας του, έγινε προ ολίγου γνωστή από τη διοίκηση του συλλόγου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ