19 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Έξι ομάδες της Α1 Γυναικών θέτουν προϋποθέσεις επανεκκίνησης

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών είναι έτοιμο να ξεκινήσει, αλλά έξι ομάδες αντιδρούν, και ζητούν να καθυστερήσει για τρεις εβδομάδες η επανεκκίνηση των παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα, με επιστολή που έστειλαν με αποδέκτες τον Υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον Γ.Γ Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, ζητούν προθεσμία τριών εβδομάδων αναφέροντας ότι δεν ρωτήθηκαν ποτέ αν είναι εφικτό να ξεκινήσει άμεσα η αγωνιστική δράση, και θέτουν μια σειρά από προϋποθέσεις.

Την επιστολή την οποία υπογράφουν Νίκη Λευκάδας, Χανιά, Σπόρτιγκ, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Δάφνη Αγίου Δημητρίου και ΕΦΑΟΖ ζητούν τον συγκεκριμένο χρόνο ώστε να κάνουν μια μίνι προετοιμασία προκειμένου να αποφευχθούν πιθανοί τραυματισμοί, ώστε να μην θέσου σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών τους, ενώ θέλουν να γίνεται ένας αγώνας την εβδομάδα, ενώ όχι δυο όπως όπως αναφέρει ο σχεδιασμός.

Επίσης ζητούν οικονομική βοήθεια αναφορικά με την κάλυψη των τεστ κορονοϊού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των εντός έδρας αγώνων, αλλά και των εξόδων τους για τα ταξίδια των αποστολών των ομάδων για τους εκτός έδρας αγώνες. Επίσης επιθυμούν να αλλάξει η εγκύκλιος των μεταγραφών και να επιτραπεί σε κάθε ομάδα να κάνει έως και πέντε μεταγραφές, ακόμα και από ομάδες Α2, αφού μεταξύ άλλων οι ξένες παίκτριές τους αρνούνται να επιστρέψουν στην χώρα μας μόνο για δύο μήνες, ενώ κλείνοντας ζητάνε ακόμα να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που ισχύουν εξαιτίας του κορονοϊού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ