23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έξι ανανεώσεις και μια προσθήκη στην Γέρα

Την ανανέωση των συμβολαίων έξι παικτών ανακοίνωσε ο Παπάδος Γέρας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Συγκεκριμένα, την ομάδα από την Μυτιλήνη θα ακολουθήσουν στην Γ' Εθνική οι Γιάννης Ζεστός (pic), Γρηγόρης Ζεστός, Στέλιος Κακαγιάννης, Κρίτωνας Τζουραμάνης, Γιάννης Μπουρούς και Μπάμπης Τζανετέας.

Εκτός αυτού, την φανέλα της Γέρας θα φορέσει Κώστας Τσαπώνης μετά από δύο χρόνια απουσίας από το σύνολο. O 20χρονος forward αγωνίστηκε στους Λέσβιους τις σεζόν 2016-2018 και θα αποτελέσει μια επιπλέον λύση στο ρόστερ του Γιώργου Καραμβάλη.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με έξι παίκτες. 

Ο λόγος για τους Γιάννη Ζεστό, Γρηγόρη Ζεστό, Στέλιο Κακαγιάννη, Κρίτωνα Τζουραμάνη, Γιάννη Μπουρού και Μπάμπη Τζανετέα, οι οποίοι θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα σεζόν στο ταξίδι προς τη Γ΄ Εθνική. Επίσης να σημειωθεί πως ο Στράτος Λινάρδος δόθηκε στον Αίολο με υποσχετική ενός έτους. 

Παράλληλα επιστρέφει στην Γέρα ο Κώστας Τσαπώνης μετά από δύο χρόνια. O 20χρονος forward αγωνίστηκε στην ομάδα μας τις σεζόν 2016-17, 2017-18 και θα αποτελέσει μια επιπλέον λύση στο ρόστερ του Γιώργου Καραμβάλη.

Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ