11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έξαλλος ο Τούρκογλου με την Euroleague!

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου, μετά την ανακοίνωση της Εuroleague για την διεξαγωγή του Νταρουσάφακα - Βίρτους Μπολόνια στο Βελιγράδι προκάλεσε την έντονη οργή του και ξέσπασε κατά της διοργανώτριας αρχής.

Σήμερα το πρωί η Εuroleague ανακοίνωσε ότι το ματς για την τελευταία αγωνιστική του Εurocup ανάμεσα στην Νταρουσάφακα και την Βίρτους Μπολόνια θα λάβει μέρος στο Stark Arena δηλαδή στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα, καθώς η ιταλική ομάδα δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Τουρκία λόγω του κορονοϊού.

Όμως ο Χέντο Τούρκογλου δεν το άφησε να περάσει έτσι και σε δηλώσεις του πέταξε βέλη προς την πλευρά της διοργανώτριας αρχής: «Η τελευταία απόφαση της Εuroleague ήταν μεγάλη απογοήτευση. Το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί αρχικά στην Κων/πολη, αναβλήθηκε λόγω του κορονοϊού στην Ιταλία και τώρα θα διεξαχθεί στη Σερβία στις 5 Μαρτίου.

Αυτή η ακατανόητη απόφαση της Εuroleague παρά τις προσπάθειές μας και όλες τις άλλες επιλογές που πρότεινε η Νταρουσάφακα είναι ενάντια σε όλες τις αξίες και το πνεύμα του παιχνιδιού.

Η διαμάχη με την κατάσταση προκύπτει από το γεγονός ότι ο προπονητής και ορισμένοι παίκτες της Βίρτους Μπολόνια προέρχονται από τη Σερβία δημιουργώντας έτσι μια δυσμενή μετατόπιση ενάντια στην αθλιότητα και το ανεπιθύμητο περιβάλλον για την τουρκική ομάδα. Θέλω να ζητήσω από τη Εuroleague να είναι πιο προσεκτική στο μέλλον κατά τη λήψη τέτοιων αποφάσεων» ήταν τα λόγια του προέδρου της τουρκικής ομοσπονδίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ