27.1 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Έξαλλος ο Γιάννης Ψαράκης: «Δεν αξίζαμε καλύτερη αντιμετώπιση;» (pic)

Στο Λαύριο «βράζουν» κατά κύριο λόγο με την ΕΡΤ, παρά την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ψαράκης, μίλησε για την αντιμετώπισή της από τη δημόσια τηλεόραση.

Το Λαύριο ξεκίνησε εμφατικά στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας του ΠΑΟΚ στην Πυλαία με άνεση, αλλά τα παράπονα δεν έλειπαν. Αυτά δεν ήταν αγωνιστικά ή διαιτητικά, αλλά… τηλεοπτικά, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην κρύβουν τον εκνευρισμό τους απέναντι στην ΕΡΤ.

Δεν είναι μονάχα το λάθος της δημόσιας τηλεόρασης στο πινακάκι με το σκορ, όπου η ομάδα αναφερόταν ως «ΛΑΒΡ», κάτι που φυσικά είναι ορθογραφικά άστοχο, αλλά και το ότι στο τέλος του αγώνα δεν κλήθηκε για δηλώσεις ο Χρήστος Σερέλης ως νικητής, με τον πρώην πρόεδρο του Λαυρίου, Γιάννη Ψαράκη, να σχολιάζει δηκτικά το τελευταίο.

«Αγαπητοί κυρίοι της ΕΡΤ! Δεν ξέρω αν η δεύτερη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος θα έπρεπε να έχει μια καλύτερη αντιμετώπιση (με όλο το σεβασμό στην ομάδα του ΠΑΟΚ)  και ο βραβευθείς ως καλύτερος προπονητής της περσινής Α1 θα έπρεπε να κληθεί σε συνέντευξη, όμως είθισται ο νικητής να μιλάει μετά το τέλος ενός αγώνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ