16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έξαλλος με Μπάνκι ο Ντε Κόντι

Ο Λούκα Μπάνκι έκανε μια εξαιρετική κίνηση, καλώντας τάιμ άουτ στα 4.5" για την εκπνοή και με τη Διηπειρωτική κούπα να έχει κατακτηθεί από την ΑΕΚ, για να τιμηθεί ο Ντράγκαν Σάκοτα με αυτό τον τρόπο, αλλά αυτή προκάλεσε την... παρεξήγηση των ανθρώπων της Φλαμένγκο, με τον προπονητή της, Γκουστάβο Ντε Κόντι, να «εκτοξεύει πυρά» στον Ιταλό, αν και βέβαια αναγνώρισε την ανωτερότητα της Ένωσης και το δίκαιον της νίκης της.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το τάιμ άουτ του Μπάνκι: «Θα σας πω κάτι για τον προπονητή που ζητάει τάιμ άουτ τελευταία στιγμή στο ματς και καλεί τον προκάτοχό του μπροστά για να πανηγυρίσει. Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω εγώ κάτι τέτοιο. Κάποιες φορές μπορεί να νομίζεις ότι είσαι σε επισφαλή θέση και μπορεί να σε διώξουν, οπότε καλείς κάποιον "ανώτερό" σου κοντά. Εγώ δεν έχω το χαρακτήρα ή το θάρρος να το κάνω αυτό. Ήταν μια τεράστια έλλειψη σεβασμού για τον αντίπαλο, δηλαδή για την Φλαμένγκο. Ντρέπομαι για εκείνον. Καλείς τάιμ άουτ και φέρνεις κάποιον κοντά σου να πανηγυρίσει. Κάτι θα του λείπει».

Για την ανωτερότητα της ΑΕΚ στο παιχνίδι: «Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλή άμυνα και είχε πολλή ενέργεια στο ματς. Έκαναν κάποιες αλλαγές τις οποίες δεν περιμέναμε και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ήξεραν τι θέσεις να πάρουν στο γήπεδο. Πάντα παίρνεις ένα μάθημα, είτε νικάς είτε όχι. Πιστεύω πως περισσότερα μαθαίνεις με τις ήττες. Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά και να είμαστε πιο γρήγοροι στην εκτέλεση. Με την άμυνα που έπαιξε η ΑΕΚ, δυσκολευτήκαμε πολύ. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με διεθνείς παίκτες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ