20.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Έξαλλος Γκαρνέτ: «Δεν κάνω business με φίδια»

Η κόντρα του Κέβιν Γκαρνέτ με τον ιδιοκτήτη των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Γκλεν Τέιλορ, καλά κρατεί και δεν φαίνεται να μπορεί να διορθωθεί. 

Ο Γκαρνέτ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του με τους Τίμπεργουλβς, έφυγε για τη Βοστώνη, κέρδισε το πρωτάθλημα και επρόκειτο να επιστρέψει στη Μινεσότα, ωστόσο, όταν ο Φίλιπ Σόντερς πέθανε και ανέλαβε τα ηνία ο Τέιλορ, η συμφωνία δεν προσχώρησε και ο KG δεν μπορεί να το αφήσει πίσω του, όπως εξομολογήθηκε σε έντονους τόνους στον δημοσιογράφο Σαμς Κανάρια και στο The Athletic. 

Aκόμη, ο Γκαρνέτ επιλέχθηκε στην τάξη του Hall of Fame για το 2020, οι Σέλτικς έχουν ανακοινώσει ότι θα αποσύρουν τη φανέλα του, μέσα στην επόμενη σεζόν, αλλά οι Τίμπεργουλβς δεν έχουν κάνει καμία κίνηση για την εν λόγω τιμητική ενέργεια. 

«Ο Γκλεν ήξερε που είμαι, αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Πρώτα από όλα δεν είναι ειλικρινές.  Κατά δεύτερον είναι ότι δέχεται πίεση από φιλάθλους, από την κοινωνία. Ο Γκλεν και εγώ καταλαβαινόμασταν πριν πεθάνει ο Φλιπ Σόντερς. Όταν πέθανε ο Φλιπ, σταμάτησε αυτό. Δεν θα συγχωρήσω τον Γκλεν. Νόμιζα πως ήταν ειλικρινής, σαν άνθρωπος σαν επιχειρηματίας.

Δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέμαι. Πρέπει να συνεχίσω. Τα χρόνια μου στη Μινεσότα ήταν όμορφα. Όμως τώρα δεν θέλω να έχω σχέση με τον Γκλεν Τέιλορ, την εταιρία του ή ότι έχει να κάνει με αυτόν. Αγαπώ τους Τίμπεργουλβς, τους φανς και πάντα θα αγαπώ τους ανθρώπους που γαμ... εκεί πέρα μαζί. Πάντα θα υπάρχει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου για τη Μινεσότα. Αλλά εγώ δεν κάνω business με φίδια. Δεν θέλω δουλειές με γαμη.... φίδια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ