19.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Έξαλλοι στη Μακάμπι με την τιμωρία του Ουίλμπεκιν

Η τιμωρία του Σκότι Ουίλμπεκιν έχει εκνευρίσει τους ανθρώπους της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την «ομάδα του λαού» μάλιστα να εκδίδει σχετική ανακοίνωση.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ανάρμοστη συμπεριφορά στο δεύτερο παιχνίδι με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της τρίτης και καθοριστικής αναμέτρησης που θα δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος Ισραήλ, ενημερώθηκαν οι πρωταθλητές ότι δεν θα μπορούν να τον έχουν στη σύνθεσή τους.

Τα πλάνα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έγιναν ακόμα πιο δύσκολα αφού εκτός δράσης παραμένουν και οι Νέιτ Ουόλτερς, Τζον Ντι Μπαρτολομέο, Ελάιτζα Μπράιαντ, Όμρι Κάσπι, Γιοβέλ Ζούσμαν, αλλά και ο Ταρίκ Μπλακ.

Η Μακάμπι εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την απογοήτευσή της για την απόφαση η οποία γνωστοποιήθηκε λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της κρίσιμης αναμέτρησης.

Παράλληλα τονίζεται ότι η τιμωρία γι' αυτές τις περιπτώσεις είναι τέσσερις ή περισσότεροι αγώνες, ενώ έχει καταργηθεί για χάρη του αθλήματος ο κανόνας που έκανε λόγο για αυτόματη τιμωρία ενός αγώνα, σε περίπτωση αποβολής.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ