23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έξαλλοι με το logo Τζόρνταν στις φανέλες στο Κλίβελαντ

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς παρουσίασαν τις νέες τους φανέλες, αλλά η υποδοχή δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Αιτία; Η παρουσία του logo του Μάικ Τζόρνταν πάνω σε αυτήν, το οποίο ξύπνησε δυσάρεστες αναμνήσεις από την εποχή της κόντρας των Σικάγο Μπουλς με την ομάδα τους. Από την εποχή του 1989 και του εικονικού buzzer beater του Air!

Οι δύο ομάδες είχαν μεγάλη αντιπαλότητα τα χρόνια του Τζόρνταν με τους δικούς του Μπουλς να αποχωρούν συνήθως νικητές από το παρκέ. Όταν λοιπόν οι φίλαθλοι των Καβαλίερς είδαν τη φανέλα οι αντιδράσεις στο twitter ήταν πολλές, αρνητικές και αρκετές με πολύ χιούμορ! Να σημειωθεί βέβαια εδώ πως η αντικατάσταση του κλασικού σήματος της ΝΙΚΕ με το Jumpman logo του Τζόρνταν ήταν απόφαση συνολική της εταιρείας και όχι των Καβαλίερς ή μεμονωμένα για τους Καβαλίερς.

Δείτε ορισμένα από τα ποσταρίσματα - αντιδράσεις που κάνουν λόγο για "χαστούκι στο πρόσωπο", που χαρακτηρίζουν τον Τζόρνταν "φονιά των Καβαλίερς" και άλλα πολλά, όχι και τόσο ψύχραιμα. Ένας μάλιστα προχώρησε στη δική του ιδέα αντικαθιστώντας το logo του Τζόρνταν με αυτό του δικού τους ανθρώπου, του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Η αλήθεια είναι πάντως πως αφού το ΝΒΑ αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση σε όλες τις εμφανίσεις, όλες οι ομάδες θα πρέπει να περιμένουν αντιδράσεις. Δεν είχε αφήσει και καμία που δεν είχε παρασύρει στο διάβα του ο Μάικλ Τζόρνταν!

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ