18 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Έξαλλοι με τη διαιτησία οι Αυστραλοί (vids)

Ξέσπασε ο Άντριου Μπόγκουτ μετά την ήττα της Αυστραλίας από την Ισπανία, στη δεύτερη παράταση, με την οποία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αποκλείστηκε από τον τελικό του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα «καγκουρό» γνώρισαν την ήττα στον πρώτο ημιτελικό, στη «Wukesong Sport Arena» του Πεκίνου, με τον 34χρονο σέντερ να είναι έξαλλος μετά το τέλος της αναμέτρησης. Διασχίζοντας τη μικτή ζώνη δεν στάθηκε για δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, παρά καταφέρθηκε εναντίον των διαιτητών και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. «Ψάξτε στο Google που είναι τα γαμ... γραφεία της FIBA. Είναι μια γαμ.... ντροπή», ωρυόταν φανερά εκτός εαυτού…

Θυμίζουμε πως πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς ο Άντριου Μπόγκουτ έκανε χειρονομία για φάουλ που του καταλογίστηκε εναντίον του Μαρκ Γκασόλ, υπονοώντας πως οι διαιτητές χρηματίστηκαν.

Το φάουλ δόθηκε 8.7’’ πριν από το φινάλε και ο Αυστραλός διεθνής διαμαρτυρήθηκε με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο για τη συγκεκριμένη φάση, αλλά και για επιθετικό φάουλ που θεωρεί πως προηγήθηκε, από τον 34χρονο αντίπαλό του, το οποίο δεν δόθηκε από τους τρεις ρέφερι, τους Γκιγιέρμε Λοκατέλι (Βραζιλία), Τόλγκα Σαχίν (Ιταλία) και Ομάρ Μπερμούντεζ (Μεξικό).

«Δεν θέλω να το σχολιάσω ιδιαίτερα. Έγινε στην άλλη άκρη του παρκέ, θέλω να το δω πρώτα στο βίντεο», αρκέστηκε να δηλώσει ο προπονητής των Αυστραλών, Αντρέι Λεμάνις, επιχειρώντας να χαμηλώσει τους τόνους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ