24.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ένωση Ιλίου : Τέσσερις ακόμη κινήσεις (pics)

Μπαράζ ανακοινώσεων από την Ένωση Ιλίου, η οποία σπεύδει να κλείσει το ρόστερ της.

Έτσι, ανανεώθηκε η συνεργασία τους Παναγιώτη Τσιουμπρή και Βαγγέλη Γεροκώστα (pic), ενώ επέστρεψε στο δυναμικό ο Ηλίας Δαρμής.

 Επίσης αποκτήθηκε ο 18χρονο γκαρντ, Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος αγωνίζονταν στις υποδομές του Περιστερίου.

Αναλυτικά :

«-Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του για μια ακόμη σεζόν με τον Παναγιώτη Τσιουμπρή και τον Βαγγέλη Γεροκώστα.

Οι δύο αθλητές μας που έχουν ξεκινήσει από τις υποδομές του συλλόγου μας και είναι το μέλλον μας, αποτελούν τα τελευταία χρόνια ένα δυνατό δίδυμο στην πορεία της ομάδας μας στην Β΄Εθνική, καλύπτοντας δύο νευραλγικές θέσεις, αυτή του πλέι μέικερ (Βαγγέλης Γεροκώστας) και αυτή του σέντερ (Παναγιώτης Τσιουμπρής). Και οι δύο αθλητές μας παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους έχουν αποκτήσει πλέον παραστάσεις από τις Εθνικές κατηγορίες και φέτος θα αποτελέσουν ειδικό βαρόμετρο στην επίτευξη των στόχων μας.

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη και τον Βαγγέλη υγεία πάνω από όλα και μαζί να επιτύχουμε κάθε στόχο της ομάδας μας.

-Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί πίσω στην οικογένεια του μετά από έναν χρόνο τον Ηλία Δαρμή, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στο ταξίδι της στην Β΄Εθνική.

Ο Ηλίας αποτελεί ένα δυναμικό γκαρντ όπου θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι του παζλ στο πλάνο του προπονητή μας Τάκη Πανούλια και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας.

Ευχόμαστε στον Ηλία υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί όλους τους στόχους της ομάδας μας.

-Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Παπανδρέου, έναν αθλητή που προέρχεται από τις υποδομές του Γ.Σ. Περιστερίου με διακρίσεις και αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για το άμεσο μέλλον.

Ο 18χρονος πλέϊ μέϊκερ έρχεται στην οικογένεια μας, ώστε να ενισχύσει την φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στην Β΄Εθνική και να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για το μέλλον της.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε  υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ