16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ένωση Ιλίου : Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον Γιάννη Μπέλλα (pics)

Μόνος του θα μείνει στο ρόστερ της Ένωσης Ιλίου ο Οδυσσέας Μπέλλας, με τον Γιάννη να αποχωρεί από τον σύλλογο, όχι για να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα, αλλά για ακολουθήσει άλλο επαγγελματικό δρόμο.

Ο 36χρονος γκαρντ με ένα μικρό διάλειμμα τριών ετών, αγωνίστηκε στον σύλλογο από 1993 ως και το 2021, με την Ένωση Ιλίου να τον αποχαιρετά με μια άκρως συγκινητική ανακοίνωση.

Αναλυτικά :

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου αποχαιρετά φέτος έναν αθλητή που συνέδεσε το όνομα του με τον σύλλογο και τις επιτυχίες του, έναν αθλητή, προπονητή και φίλο και του εύχεται ότι καλύτερο στο επόμενο βήμα της ζωής του, ενώ  οι δρόμοι μας μέσω άλλης μορφής συνεργασίας θα ανταμώσουν σύντομα.

ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΛΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Μπαίνοντας σε ένα γήπεδο μπάσκετ, το βλέμμα σου θα αντικρίσει φυσικά όλα τα σταθερά σημεία αναφοράς του αθλήματός μας. Θα μαγνητιστείς επίσης από την αύρα και το πάθος των αθλητών, θα νιώσεις την αδρεναλίνη να τρέχει μανιασμένα στις φλέβες στο τέλος ενός αγώνα, θα γεμίσεις από τα χαμόγελα των πρωταγωνιστών και θα βιώσεις συναισθήματα που δύσκολα βρίσκονται σε άλλους τομείς της ζωής.



Αυτό όμως που δεν θα μπορέσεις να δεις-τουλάχιστον άμεσα- είναι η ΠΑΡΑΔΟΣΗ επάνω στην οποία οικοδομεί το μέλλον της μία ομάδα. Η παράδοση μιας ομάδας εκφράζεται από άυλα χαρακτηριστικά, όπως είναι οι άνοδοι, τα κύπελλα, οι νίκες, η φιλοσοφία και νοοτροπία της, αλλά και από έμψυχα, όπως είναι τα …ΛΑΒΑΡΑ!

Ένα τέτοιο λάβαρο αποχαιρετά φέτος ο σύλλογός μας! Έναν αθλητή που επί 15 χρόνια κατέθετε ψυχή στο δρόμο της καταξίωσής μας από τα τοπικά της ΕΣΚΑ μέχρι τα λαμπερά γήπεδα της Β εθνικής. Ξεκίνησε το 1993 και τερμάτισε φέτος το καλοκαίρι του 2021, με μία χρονική παρένθεση 3 ετών όπου αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία με τις φανέλες του Περιστερίου και του Παλαιού Φαλήρου.

Όταν αποχαιρετάς ένα λάβαρο, δεν αναλύεις τα αθλητικά του επιτεύγματα, γιατί μπροστά στη μεγαλειώδη παρουσία και προσφορά του, φαντάζουν μηδαμινά. Δεν αναφέρεις αν είναι πρώτος σκόρερ επί χρόνια, αν ήταν μέλος των μικρών εθνικών ομάδων και των μεικτών της ΕΣΚΑ γιατί κάπου αυτά θεωρούνται αναμενόμενα και αυτονόητα. Δεν γίνεται όμως να μην αναφέρουμε ότι είναι ΑΚΟΜΑ ο ρέκορντμαν ΟΛΩΝ των εθνικών κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένης και της Α1, με τα 15 (δεκαπέντε) τρίποντα που πέτυχε την 1/2/2015 στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με το Κρανίδι εκτός έδρας μάλιστα!

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, προπονητής αναπτυξιακών τμημάτων και γενικότερα ένας άνθρωπος που έκανε το γήπεδο δεύτερη οικογένειά του και σε κάποιες περιπτώσεις πιθανότατα και πρώτη. Έδωσε αλλά και πήρε ενέργεια, στήριξη, επιμονή και οράματα στη 15χρονη κοινή μας πορεία! Φέτος ακολουθεί έναν πιο επαγγελματικό ρόλο, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση λειτουργίας μιας μεγάλης αθλητικής παιδούπολης στα νότια προάστια, κάτι που θα τον δεσμεύει χρονικά σχεδόν ολόκληρη μέρα, καθιστώντας αδύνατη τη συνέχιση της παικτικής του ζωής…

Τελικά μάλλον δεν θα τον αποχαιρετίσουμε! Μάλλον θα τον κοιτάξουμε με μάτια έντονα και γεμάτα επιδοκιμασία και θα ανανεώσουμε την επαφή μας μέσω της νέας επαγγελματικής σταδιοδρομίας του! Έτσι το μέλλον σίγουρα θα μας κρατήσει σε επαφή με αμφίδρομη συνεργασία, κάτι που θα γεμίσει χαμόγελα και τις δύο πλευρές.

Αυτός και όλοι μας να θυμόμαστε ότι τα λάβαρα δεν κατεβαίνουν ποτέ από τον ιστό της παράδοσης! Παραμένουν εκεί ψηλά και θυμίζουν σε όλους το τι ακριβώς σημαίνει ΑΘΛΗΤΗΣ! Στο δικό σου λάβαρο υπάρχει γραμμένο το όνομα: Γ Ι Α Ν Ν Η Σ Μ Π Ε Λ Λ Α Σ !

Γιάννη καλή επιτυχία στη νέα επαγγελματική σου καριέρα με μεγαλύτερα όνειρα και επιδιώξεις! Αν κάποτε βρεθείς μπροστά σε ανυπέρβλητα προβλήματα, κάνε αυτό που έκανες σε ολόκληρη την αθλητική ζωή σου, ΒΓΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SCREEN KΑΙ ΣΟΥΤΑΡΕ!!!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ