13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ένωση Ιλίου : Ανανέωσε με τέσσερις νεαρούς παίκτες (pic)

Τέσσερις νεαρούς παίκτες κράτησε στο δυναμικό της η Ένωση Ιλίου, η οποία αρέσκεται στο να προωθεί νέα παιδιά.

Έτσι, ο Τάκης Πανούλιας θα έχει στη διάθεση του τους Γιώργο Καλύβα, Κλαούντιο Μούχο, Βασίλη Γκουντόπουλο και Αντρέα Περπαλάι, δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν στο αντρικό τμήμα.

Αναλυτικά :

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τέσσερα δικά του παιδιά, τους Γιώργο Καλύβα, Κλαούντιο Μούχο, Βασίλη Γκουντόπουλο και Αντρέα Περπαλάι τα οποία θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας στην Β΄Εθνική.

Οι Γιώργος Καλύβας, Κλαούντιο Μούχο και Βασίλης Γκουντόπουλος είναι αθλητές που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και τις υποδομές της και ήρθε η στιγμή φέτος, καθώς πέρυσι λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσαν, να δείξουν πως οι επιτυχίες που είχαν ως Παίδες και Έφηβοι ήταν απλά το πρώτο στίγμα για αυτό που θα επακολουθήσει.

Ο Αντρέα Περπαλάι από την άλλη είναι ένας αθλητής που εντάχθηκε πέρυσι στην ομάδα μας και φέτος ήρθε η στιγμή που και αυτός θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να ενισχύσει την ομάδα μας στην πορεία της στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Ευχόμαστε και στους τέσσερις αθλητές μας υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ