19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένωση δυνάμεων στο Πικέρμι, και στο βάθος…Ραφήνα

Στο Πικέρμι τα τελευταία χρόνια το μπάσκετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή των κατοίκων του, και αναμένεται να συνεχίζει να είναι έτσι, μετά τη νέα δυναμική που αναμένεται να δημιουργήσει το νέο σχήμα που δημιουργείται.

Ο ΑΟ Πικερμίου κατάφερε μεθοδικά και με μια δυνατή διοίκηση να φτάσει από τα χαμηλά στρώματα της ΕΣΚΑ, στην πρώτη κατηγορία, διεκδικώντας πριν την διακοπή και την άνοδο της στην Γ' Εθνική, μέσω των πλέι όφς. Πλέον, φαίνεται να ενώνει τις δυνάμεις της με τον Αετό Πικερμίου, ο οποίος μπορεί να μην διαθέτει αντρικό τμήμα, αλλά έχει την δική του δυναμική στην τοπική κοινωνία, με τη νέα ομάδα να ονομάζεται ΑΕ Πικερμίου.

Ωστόσο, οι συζητήσεις δεν σταμάτησαν εκεί, με τον Αργοναύτη Ραφήνας, ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζεται με επιτυχία στην Γ' Εθνική, να μπαίνει στη συζήτηση, έχοντας ως όραμα μιας δυνατής ομάδας στην Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, το οποίο σε πρώτο στάδιο φαίνεται να μην προχωράει, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει σε ένα με δυο χρόνια, και να είναι το επόμενο δυνατό στάδιο συνεργασίας.

Το μότο που μπορεί να προκύψει είναι μια σταδιακή συγχώνευση και θα μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη η οργάνωση και η λειτουργία. Όσο αφορά το Πικέρμι το κλειστό στη Διώνη θα αρχίζει να παίρνει αρκετές βελτιώσεις, φτάνοντας σε σύγχρονη κατάσταση. Φυσικά όλο αυτό το σχέδιο, δηλαδή η ένωση των δυο ομάδων, είναι στο στάδιο υπογραφής, και όταν ολοκληρωθεί θα δημιουργηθεί η Αθλητική Ένωση Πικερμίου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ