17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Έντονη κινητικότητα στην Νέα Σμύρνη

Έντονη είναι η κινητικότητα στην Νέα Σμύρνη, με τον Ίκαρο να έχει προχωρήσει σε ουκ ολίγες κινήσεις προτού τελειώσει καν ο Ιούνιος, ώστε να είναι έτοιμος για την επόμενη περιπέτεια του στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Η διοίκηση ανανέωσε, πρωτίστως, την εμπιστοσύνη της στους Πέτρο Τσιτσόπουλου και Μιχάλη Χότζα για το τεχνικό επιτελείο, για να συνεχίσει ύστερα με τους παίκτες. Πρώτος που συνεχίζει είναι ο Μάνος Αντωνούσος, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 14.7 πόντους ανά αγώνα κατά μέσο όρο την περασμένη χρονιά.

Στη συνέχεια ήρθαν και οι μεταγραφές, με τον Αντώνη Μιχαηλίδη να έρχεται από την Ηλιούπολη και να αρχίζει τον «χορό». Ακολούθησαν ο Κωνσταντίνος Στασινόπουλος, που μετεγγράφη από τον Αίολο Ταύρου, ενώ με υποσχετική ήρθε από την Καλαμάτα ’80 ο Αντώνης Κατσαρέας, για να γίνει σήμερα (26/6) η πιο σημαντική μέχρι τώρα κίνηση με την απόκτηση του Χρήστου Δαμιανάκου από τον Τρίτωνα.

Ενδιάμεσα, βέβαια, είχαν ανανεώσει άλλοι δύο αθλητές του Ικάρου, με τον… αιώνια πιστό Μάριο Γιαννακόδημο και τον ταλαντούχο Σταύρο Καρούτα να φορούν και την νέα σεζόν την φανέλα του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ