24.3 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Έντεκα υποψήφιοι για τον πάγκο των Νικς

Οι Νικς δεν συγκαταλέγονται στις 22 ομάδες που θα πάρουν μέρος στην επανεκκίνηση της σεζόν στο Ορλάντο, επομένως αυτό τον καιρό ασχολούνται με την προετοιμαασία τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρώτο μέλημα είναι η πρόσληψη προπονητή, θέμα το οποίο ο νεοπροσληφθείς πρόεδρος, Λίον Ρόουζ, αντιμετωπίζει με μεγάλη προσοχή.

"Ψάχνουμε ανάμεσα σε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, με πολλές διαφορετικές νοοτροπίες και φιλοσοφίες", δήλωσε ο πρόεδρος των Νικς, δίχως πάντως να αναφέρει ονόματα, πλην ενός. Του Μάικ Μίλερ, που μετά την απόλυση του Ντέιβ Φιζντέιλ τον Δεκέμβριο ήταν ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, αφήνοντας μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις:

"Είναι πρώτης τάξης προπονητής. Είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω και πριν ακόμα έρθω στην ομάδα. Έκανε σπουδαία δουλειά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και το εκτιμούμε πολύ αυτό", είπε ο Ρόουζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αμερικανικών μέσων, φαβορί για τη θέση του πρώτου προπονητή στους Νικς είναι ο Τομ Τίμποντο, ωστόσο από συνέντευξη θα περάσουν κι άλλοι προπονητές. Ο Τζέισον Κιντ, που σύμφωνα με κάποιους έχει το ατού ότι μπορεί να επηρέασει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε περίπτωση που οι Νικς θα θελήσουν να κινηθούν γι' αυτόν, ο πρώην προπονητής των Λέικερς και Καβαλίερς, Μάικ Μπράουν, που εργάζεται ως assistant στους Ουόριορς, ο πρώτη τεχνικός των Νετς, Κένι Άτκινσον, και ο πρώην τεχνικός των Νικς, Μάικ Γούντσον.

Στους υποψήφιους συγκαταλέγονται επίσης ο assistant των Σίξερς, Ίμε Ουντόκα, ο assistant των Σπερς, Ουίλ Χάρντι, ο assistant των Μπουλς, Κρις Φλέμινγκ, ο assistant των Μάτζικ, Πατ Ντιλέινι, και ο assistant των Μάβερικς, Τζαμάλ Μόσλεϊ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ