25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ένταση στον Πειραιά!

Επεισόδια υπήρξαν στο λιμάνι του Πειραιά, με περίπου 100... μαυροφορεμένους να κατευθύνονται στην πλευρά των οπαδών της ΑΕΚ, που βρίσκονταν έξω από το πλοίο που αναχωρούσε για την Κρήτη, για να επέμβει τελικά αστυνομική δύναμη.

Στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκονταν οπαδοί της ΑΕΚ, προκειμένου να μετακινηθούν στην Κρήτη - άγνωστος βέβαια ο λόγος, αφού δεν έχουν εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος - αλλά δεν ήταν... μόνοι τους τελικά. Στην πύλη Ε7, από την οποία αναμενόταν να αναχωρήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τους περίμεναν περίπου 100 μαυροφορεμένοι, διακόπτοντας την κυκλοφορία στο ύψος του Αγίου Διονυσίου και επιχειρώντας επίθεση εναντίον τους.

Σε εκείνο το σημείο, δυνάμεις της ΟΠΚΕ των ΜΑΤ που ήταν επίσης στο σημείο, έκαναν χρήση χημικών, προκειμένου να αποτρέψουν την επέκταση των επεισοδίων. Παράλληλα, η αστυνομία της Κρήτης βρίσκεται επί ποδός για ενδεχόμενα επεισόδια μέσα στην πόλη του Ηρακλείου, αν και αξίζει να σημειωθεί πως ο τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα διεξαχθεί με την παρουσία μαθητών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ