18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ένταση με τον Γιατρά στη συνέντευξη Τύπου! (vid)

Ο Μάκης Γιατράς ήρθε στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ πολύ εκνευρισμένος μετά τις αντεγκλήσεις που είχε με οπαδούς της ΑΕΚ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Μόλις είδε τον διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργο Νικολάου, ζήτησε από τον τιμ μάνατζερ, Γιώργο Χήνα, να τον βγάλει εκτός αίθουσας! Κάτι τέτοιο φυσικά δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτό και όταν ο προπονητής του Προμηθέα δέχθηκε ερώτηση για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα, ξέσπασε:

"Ο κύριος Νικολάου μου είπε ότι προκαλώ τον κόσμο. Αν δεν τον έβλεπα εδώ, δεν θα ελεγα τίποτα", είπε και αυτή η κουβέντα του προκάλεσε την αντίδραση του διεθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ, με αποτέλεσμα να αρχίσει καυγάς! Οι τόνοι στις φωνές ανέβηκαν, ο Γιατράς κάποια στιγμή χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, με αποτέλεσμα δύο δημοσιογράφοι να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο και εξίσου υψηλούς τόνους και να διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους, που όμοιές της δεν βιώνεις συχνά σε μια συνέντευξη Τύπου!

Και για του λόγου το αληθές, ιδού το βίντεο! 

Για τον αγώνα ο Μάκης Γιατράς είπε: "Σήμερα έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Με όσα γίνονται στο μπάσκετ οι δύο ομάδες αποζημίωσαν τον κόσμο. Άξιζε ο κόπος. Βρεθήκαμε και να νικάμε με 8 και να χάουνε με 9. Κάναμε την τελευταία επίθεση, την κάναμε πιο γρήγορα απ' όσο έπρεπε, κέρδισε ένα φάουλ και έβαλε μια βολή ο Θίοντορ και χάσαμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έκανε το 1-0. Θελουμε πολύ να περάσουμε στον τελικό. Θα δωσουμε τα πάντα το Σάββατο για να ισοφαρίσουε και να ερθουμε τη Δευτέρα ξανά εδώ.

Είμα περήφανος για τους παίκτες μου. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι ποιοτική ομάδα και έχει εξαιρετικό προπονητή, αλλά κι εμείς είμαστε καλή ομάδα και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ