24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ένταση με Δέδα, Κάλινιτς, Ομπράντοβιτς

Ο αγώνας ήταν υψηλής έντασης. Το ίδιο και οι δηλώσεις. Μετά το τέλος του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη και την... αγχωτική νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Γκαζιαντεπ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Έλληνας τεχνικός των φιλοξενούμενων, Στέφανος Δέδας, προχώρησαν σε κουβέντες που θα συζητηθούν με το όνομα του Κάλινιτς να βγαίνει στην επιφάνεια.

«Όπως βλέπετε ήταν ένας αγώνας επιπέδου Ευρλίγκας. Αλλά δυστυχώς μόνο ένας διαιτητής ανταποκρίθηκε σε αυτό το επίπεδο», τόνισε ο Δέδας για να προσθέσει: «Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο. Περιμέναμε την πίεση της Φενέρ στο δεύτερο μισό, αλλά η προσέγγιση των διαιτητών δεν ήταν η ίδια προς το μέρος μας και είναι κάτι που δεν θα βοηθήσει τη Φενέρ στο μέλλον. Θα πρέπει να πω και κάτι για τον Κάλινιτς. Μετά τον αγώνα είπε κάποια πραγματικά πολύ άσχημα πράγματα σε μένα. Δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσω και δεν πρόκειται ποτέ να τα συγχωρήσω. Εύχομαι στη Φενέρ κατλύ τύχη, αλλά κακή τύχη στον Κάλινιτς! Θα πρέπει να ντρέπεται για τη συμπεριφορά του».

Ο Ομπράντοβιτς ενημερώθηκε για τα όσα είπε ο Δέδας και έδωσε τη δική του θέση και απάντηση: «Αν οποιοσδήποτε από τους παίκτες μου ή το επιτελείο μου δεν του φέρθηκε με σεβασμό, ζητώ συγνώμη. Όταν ρώτησα τους παίκτες μου, μου είπαν πως υπήρχαν προκλήσεις από τον πάγκο της Γκάζιαντεπ. Ζητώ και πάλι συγνώμη, αλλά κάποιες φορές αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Αλλά είπα στους παίκτες μου να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, απέναντι σε προκλήσεις, γιατί είναι βήματα προς τη λάθος κατεύθυνση. Αν κάποιος μας προκαλέσει, θα προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Θα πω στους παίκτες μου να επικεντρωθούν μόνο στο μπάσκετ, αλλά θα το ξαναπώ: Αν υπάρχουν προκλήσεις θα πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ