23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ένσταση, διαιτητικά παράπονα, και αψιμαχίες στο Μετς

Το ντέρμπι ανάμεσα στο Παγκράτι και στον Δούκα συγκέντρωσε αρκετό κόσμο στο κλειστό του Μετς, και το παιχνίδι αγωνιστικά αποζημίωσε όσους θέλησαν να το παρακολουθήσουν, με το τελικό 82-80 για τους γηπεδούχους να λέει την αλήθεια της αναμέτρησης αναφορικά με το νικητή.

Ο Δούκας από την πλευρά του, γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, και στο δελτίο τύπου που παρέθεσε εξέφρασε τα παράπονα του για το διαιτητικό δίδυμο, ενώ κατέθεσε ένσταση, εκφράζοντας ότι οι αποβολές δεν χαρακτηρίζουν σε καμία περίπτωση την εικόνα της έντασης, η οποία ξεκίνησε στο 4'02'' πριν το φινάλε, μετά από αντιαθλητικό φάουλ του Ευστρατίου στον Ροδοστόγλου.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν : «Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γνώρισε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΣΕΔ από το Παγκράτι με 82-80, για την 7η αγωνιστική.

Σε ένα παιχνίδι επεισοδιακό που διεκόπη για περισσότερο από μισή ώρα ενώ στιγματίστηκε και από δέκα(!) αποβολές παικτών, ο Δούκας δεν κατάφερε να κρατήσει το αήττητο του.

Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων έχει παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο. Από τη μια για τα φάουλ που χρεώθηκαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης σε γηπεδούχους και φιλοξενούμενους ενώ από την άλλη στο 36ολεπτο που διεκόπη το παιχνίδι οι αποβολές παικτών που δόθηκαν δεν αντιπροσώπευαν σε καμία περίπτωση την «εικόνα της έντασης». Για τον λόγο αυτό άλλωστε, οι ιθύνοντες της ομάδας του Αμαρουσίου κατέθεσαν και ένσταση μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι διαιτητές προχώρησαν σε αποβολές πέντε παικτών από κάθε ομάδα με τον Δούκα να χάνει τους Βουγιούκα, Πετς, Γκίνη, Ξύδη και Δραγάτη. Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός ότι ο ΑΣΕΔ φώναζε για τις επιλογές των παικτών που αποβλήθηκαν από την γηπεδούχο ομάδα (Μπένος, Ροδοστόγλου, Αρμάος, Δαρζέντας και Τσεντζελής)».

Για την ιστορία, Άλεξ Βουγιούκας και Δημήτρης Μπένος αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ, με τους διαιτητές να κρατούν τα δελτία τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ