24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ένις: “Είναι δύσκολη έδρα να παίζεις”

Πολλοί παίκτες της Μονακό είχαν θετική παρουσία στη νίκη της επί του Προμηθέα στην Πάτρα. Κορυφαίος και πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντίλαν Ένις που σταμάτησε στους 19 πόντους με 5/8 δίποντα και 3/4 τρίποντα στο 77-74 επί των Αχαιών.

"Παίξαμε σκληρά, ξέραμε πως απέναντί μας θα βρούμε μια καλή και έξυπνη ομάδα με ένα καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Από την αρχή παίξαμε καλά στην άμυνα, είχαμε λύσεις στην επίθεση. Ακόμη όμως κι όταν επιθετικά είχαμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας, αμυντικά μείναμε σταθερά καλί και αυτό ήταν που μας έδωσε τελικά τη νίκη".

Για την ανάδειξή του ως MVP του αγώνα ο Ένις τόνισε: "Αυτό που μετράει είναι πως νικήσαμε. Οι  νίκες είναι πάντα ομαδικές. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο να παίζεις εδώ. Ο προπονητής μου έδωσε αυτοπεποίθηση, οι συμπαίκτες μου μου έδωσαν ιδανικά την μπάλα όταν χρειάστηκε και αυτό ήταν κάτι που με βοήθησε. Κάθε νίκη είναι ομαδική, βοήθησαν όλοι οι παίκτες, όλοι οι προπονητές. Αυτό που σκεφτόμαστε πια είναι η συνέχεια και όλοι ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ