20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ένεση» τετράδας πριν από Προμηθέα για Στρασμπούρ

Μια σημαντική νίκη πήρε πριν από τον αγώνα της Πάτρας με τον Προμηθέα η Στρασμπούρ, η οποία επικράτησε της Μπουρ με 76-71 σε μια βραδιά, όπου η Ναντέρ έμεινε μόνη στην τρίτη θέση στη Γαλλία και η Ντιζόν «βυθίστηκε» στην έδρα της Λε Μαν.

«Ένεση» ηθικού κέρδισε η Στρασμπούρ, η οποία νίκησε την Μπουρ με με 76-71. Το αποτέλεσμα ήρθε πολύ πιο εύκολα από όσο φαίνεται, με τους Αλσατούς να πηγαίνουν στην Πάτρα με ψυχολογία για το ματς της Τρίτης (22/1) με τον Προμηθέα για το BCL, σε ένα ματς όπου κυριάρχησε ο Γιουσουφά Φαλ με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ. Στην ίδια αγωνιστική, η Ναντέρ συνέχισε την πολύ καλή της πορεία, μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ, και ξεπέρασε και το «εμπόδιο» της Ελάν Σαλόν με 81-78, με τον Ιβερνίτσι να έχει 20 πόντους με πέντε ριμπάουντ, ενώ καθοριστικός ήταν ο Ντομινίκ Ουότερς με 15 πόντους.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ, Ντιζόν, από την δική της πλευρά είδε τη Λε Μαν να τη «διαλύει» με 81-57. Οι πρωταθλητές έδειξαν επιτέλους χαρακτήρα, με τον Κορνέλ να έχει 16 πόντους και έξι ριμπάουντ. Η πρωτοπόρος, Βιλερμπάν, όμως ακολουθεί πτωτική πορεία στο πρωτάθλημα, με την κορυφή της ακόμη να μην απειλείται, αλλά τη Σολέ να της προκαλεί προβληματισμό, παίρνοντας «διπλό» με 76-68 χάρη στους 20 πόντους με πέντε ασίστ του Περάντες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ