23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ένα σουτ, μία νίκη, δύο «αντίο» (vid+pics)

Στο σουτ κρίθηκαν οι αναμετρήσεις στο «Staples Center» και την «Chesapeake Energy Arena», με τους Μο Χάρκλες και Πολ Τζορτζ να «μιλούν» στο φινάλε.

Ο 25άχρονος φόργουορντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και ο 28άχρονος φόργουορντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι εκείνοι που απολαμβάνουν τις πρώτες δύο θέσεις του ημερήσιου Top 10 του ΝΒΑ, μπροστά από δύο θρύλους που είπαν «αντίο», μπροστά στο κοινό τους, στο «American Airlines Center» και την «American Airlines Arena».

Ο λόγος, φυσικά, για τον Ντιρκ Νοβίτσκι και τον Ντουέιν Ουέιντ. Πριν από δεκατρία χρόνια, οι δυο τους έπαιξαν στους τελικούς του ΝΒΑ ως αντίπαλοι. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/04), αμφότεροι έδωσαν την τελευταία παράστασή τους μπροστά στους φιλάθλους των Ντάλας Μάβερικς και των Μαϊάμι Χιτ, αντίστοιχα, εν μέσω αποθέωσης.

Τόσο ο Γερμανός φόργουορντ όσο και ο Αμερικανός γκαρντ, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους στην καριέρα τους στο ΝΒΑ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καταλαμβάνοντας την 3η και την  4η θέση, μπροστά από τους Ντε Μάρκους Κάζινς, Τόμας Σατοράνσκι, Μπράντλεϊ Μπιλ, Μπράντον Σέιμπσον, Τζαβέιλ Μακ Γκι και Ντέβιν Ρόμπινσον.

https://www.youtube.com/watch?v=_NvmpVHxs7o



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ