14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Ένα» με τα παιδιά ο Σκουλίδας (pics)

Κοντά στα παιδιά βρέθηκε ο Διονύσης Σκουλίδας, παίρνοντας μέρος στο τρίτο καλοκαιρινό καμπ του Χολαργού, που φιλοξενείται στο «Αντώνης Τρίτσης» και το ΕΑΚ Παπάγου.

Ο 21χρονος φόργουορντ της πρώτης ομάδας επισκέφθηκε τους συμμετέχοντες και τους μίλησε για το αγαπημένο τους άθλημα και το επαγγελματικό μπάσκετ, απάντησε σε όλες τις απορίες του, μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η ανακοίνωση: «To 3ο Basketball Summer Camp της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού άνοιξε τις πόρτες του την Τρίτη 18 Ιουνίου στα κλειστά γήπεδα "Αντώνης Τρίτσης" και "ΕΑΚ Παπάγου". Για μια ακόμα χρονιά το καλοκαιρινό camp των Ακαδημιών μας κατάφερε να προσελκύσει σημαντικό αριθμό Αθλητών πολλοί εκ των οποίων είναι εγγεγραμμένοι σε άλλες ακαδημίες μπάσκετ από όλη την Αθήνα. Κύριο χαρακτηριστικό των πρώτων δυο ημερών το πολύ παιχνίδι με μπάλα και η εντατική δουλειά από το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΧ. Το νέο μηχάνημα FIT Light, μετά την απόλυτα επιτυχημένη εφαρμογή του στο "Πασχαλινό Camp", εφαρμόζεται πλέον κανονικά ως προπονητικό εργαλείο βελτίωσης των αντανακλαστικών των αθλητών μας.

Η ανάλυση διαφορετικών φάσεων ενός αγώνα μπάσκετ  σε βίντεο που προβλήθηκε στην αίθουσα VIP αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη και πρωτόγνωρη εμπειρία για τους μικρούς αθλητές ενώ η ψυχολόγος της ομάδας, για άλλη μια σεζόν, συμβούλευσε και συζήτησε με τα παιδιά θέματα αθλητικού περιεχομένου και συμπεριφοράς.

Την δεύτερη ημέρα του Καμπ τα παιδιά επισκέφθηκε ο παίκτης της Ανδρικής Ομάδας Διονύσης Σκουλίδας ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε αυτόγραφα. H εντατική προπόνηση θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες! Το ταρτάν πάνω στο οποίο θα διδαχθούν τα παιδιά βασικές τεχνικές αυτοάμυνας από έναν πρωταθλητή Ελλάδος είναι έτοιμο….».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ