20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ένα» με τα παιδιά ο Προμηθέας Πατρών (pics)

Στο Κάτω Καστρίτσι βρέθηκε αντιπροσωπία του Προμηθέα Πατρών, για να επισκεφθεί το τοπικό Δημοτικό Σχολείο.

Ο Μο Φαγέ, ο Χρήστος Σαλούστρος και ο Σταύρος Τουτζιαράκης, συνοδευόμενοι από τον Παντελή Αθανασίου, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές με τους μικρούς μαθητές, σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα τους με το Ρέθυμνο που θα γίνει την Κυριακή (01/04, 17.00) στο «Δημήτρης Τόφαλος», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Η ανακοίνωση: «Tο Δημοτικό Σχολείο του Κάτω Καστριτσίου επισκέφτηκαν παίκτες και στελέχη του Προμηθέα Πάτρας στο πλαίσιο των καθιερωμένων επισκέψεων που πραγματοποιεί η ομάδα σε σχολεία της περιοχής. Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του Προμηθέα, αποτελούμενη από τους Μο Φαγέ, Χρήστο Σαλούστρο, Σταύρο Τουτζιαράκη και τον εκπρόσωπο της διοίκησης Παντελή Αθανασίου, επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο του Κάτω Καστριτσίου και είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες τους με τα παιδιά, ενώ, παράλληλα, κάλεσαν μαθητές και εκπαιδευτικούς να παρευρεθούν στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Προμηθέα απέναντι στο Ρέθυμνο (1/4, 17:00).

Στη συνέχεια οι παίκτες του Προμηθέα έπαιξαν με τους μαθητές και μοιράστηκαν μαζί τους όμορφες στιγμές, γεμάτες παιδικά χαμόγελα, ενώ υπέγραψαν και αρκετά αυτόγραφα. Ραντεβού την Κυριακή στο γήπεδο!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ