28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ένα κοινό μήνυμα από το ΝΒΑ: Vote!

Μόλις τέσσερα γράμματα αλλά από τις πιο ισχυρές λέξεις! Οι παίκτες του ΝΒΑ αποφάσισαν πως αυτή τη μικρή λέξη και μόνο θα χρησιμοποιούν στις εμφανίσεις τους στους αγώνες που θα γίνουν από εδώ και πέρα στα play offs: VOTE!! Κοινώς "ψηφίστε"!

Είναι το μήνυμα που όλοι θέλουν να στείλουν "πιέζοντας" με τον τρόπο τους αυτούς που συνήθως βαριούνται, αδιαφορούν, δεν ξέρουν ή απλά δεν πιστεύουν πως τίποτα θα αλλάξει είτε πάνε ως την κάλπη, είτε όχι να πάνε να ψηφίσουν! Δεν είναι υποχρέωση όπως την αντιμετωπίζουμε και εδώ πολλές φορές, αλλά ένα δικαίωμα άλλωστε, το οποίο κατακτήθηκε με πολλούς αγώνες και ουκ ολίγους νεκρούς ανά τον κόσμο.

Λιγότερες από πενήντα μέρες έχουν απομείνει για την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών στις ΗΠΑ με τον νυν πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν να διεκδικούν τη θέση στο οβάλ γραφείο. Οι παίκτες του ΝΒΑ, το ΝΒΑ ολόκληρο στέλνει εδώ και καιρό το μήνυμά του: Ψηφίστε! Και όχι μόνο στις εθνικές εκλογές, αλλά και στις τοπικές εκλογές: Για τον σερίφη, τον εκπρόσωπο της Πολιτείας, τις τοπικές διοικήσεις, καθώς με αυτούς ουσιαστικά έχουν σε πρώτη φάση να κάνουν οι κάτοικοι μιας περιοχής. Μένει να δούμε αν το μήνυμα που στέλνουν αθλητές, καλλιτέχνες, ιστορικά πρόσωπα των ΗΠΑ, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί θα εισακουστεί από τον κόσμο και κατά πόσο η νυν κυβέρνηση θα τους βοηθήσει να φτάσουν ως την κάλπη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ