23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Καλό τεστ πριν τον Παναθηναϊκό για την ΤΣΣΚΑ (pics)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε με επιτυχία το τελευταίο της... τεστ πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης (25/10) με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα στη Ρωσία. Επιβλήθηκε της Αβτοντόρ Σάρατοφ 93-66 με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να μοιράζει 10 ασίστ, τον Νάντο Ντε Κολό να σημειώνει 19 πόντους και τον Χάινς να προσθέτει 11 και 7 ριμπάουντ.

Μπορεί σε έναν ακόμη αγώνα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ξεκίνησε σε έναν πιο... χαλαρό ρυθμό, ή αν θέλετε η Αβτοντό Σάρατοφ ξεκίνησε ξεκούραστη και ορεξάτη, αλλά στην πορεία οι ισορροπίες άλλαζαν όσο ο χρόνος κυλούσε.  Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την προσπάθειά του στο δεύτερο δεκάλεπτο (20-25 το επιμέρους σκορ), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ΤΣΣΚΑ απλά άφησε πίσω της την αντίπαλό της για να φτάσει ως το τελικό 93-66.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ.

Η Τσμόκι Μινσκ υποχρέωσε την Αστάνα σε μια ακόμη ήττα, κερδίζοντας την 75-66 στην Λευκορωσία.

Η ομάδα από το Καζακστάν προηγήθηκε 16-24 στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, που είχαν ως κορυφαίο τον Σεμιάνιουκ με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ. Για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη, ο Βίλιαμσον είχε 17 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ ενώ σε 30’13’’ ο Λεωνίδας Κασελάκης μέτρησε 8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ