17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ένα καλό δεκάλεπτο και… στον τελικό οι ΗΠΑ (vids)

Στον τελικό του Μουντομπάσκετ Γυναικών προκρίθηκαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, με το 93-77 επί του Βελγίου να τους δίνει το «εισιτήριο» χάρη στο δυνατό τους τρίτο δεκάλεπτο.

Το Βέλγιο μπορεί να ήταν ανταγωνιστικό, αλλά δεν μπορούσε να αντέξει 40 λεπτά απέναντι στη σαφή ανωτερότητα των Ηνωμένων Πολιτειών, που κέρδισαν με 93-77 και πέρασαν στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυναικών. Με αυτό τον τρόπο, προχωρούν ολοταχώς για τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο τους, επί ισπανικού εδάφους, με ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο να είναι το μυστικό για το αποτέλεσμα.

Κι αυτό, γιατί το ημίχρονο βρισκόταν στο 39-40, με το Βέλγιο μάλιστα να έχει ξεκινήσει δυναμικά, έχοντας προηγηθεί με 26-21 στην πρώτη περίοδο. Στο... επίμαχο δεκάλεπτο, ένα επιμέρους 18-33 υπέρ των Αμερικανίδων θα έκανε όλη τη δουλειά, για να μην ανησυχήσουν στο φινάλε. Όλα αυτά, με την Νταιάνα Τοράσι να φτάνει τους 26 πόντους, ενώ 20 πόντους με επτά ριμπάουντ είχε η Μπιάνα Στιούαρτ. Στην απέναντι πλευρά, η Έμα Μέσεμαν τελείωσε με 23 πόντους και έξι ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ