30.9 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ένα και… καλό (vids)

Ο Άντονι Ράντολφ κατάφερε να κόψει τον Τζέιμς Γκιστ στο ΟΑΚΑ και για αυτήν την προσπάθειά του απολαμβάνει την κορυφή στο Top 5 της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ με 2-1 νίκες προηγούνται η Φενέρμπαχτσε, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Εφές Αναντόλου απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας, την Μπασκόνια και την Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα, μετά και την ολοκλήρωση των τρίτων αγώνων των φετινών πλέι οφ της διοργάνωσης. Η «βασίλισσα» έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στο Φάιναλ Φορ της Βιτόρια, με τον 29χρονο φόργουορντ/σέντερ να βάζει το… κερασάκι, με την τρομερή τάπα του στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, τη μοναδική που έκανε σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Θέση στο βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν το διήμερο 23-24 Απριλίου στα ευρωπαϊκά παρκέ έχουν και οι Γιοχάνες Βόιτμαν και Τζόελ Μπολομπόι (Μπασκόνια), Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Ουίλ Κλάιμπερν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βασίλιε Μίτσιτς και Άντριεν Μόερμαν (Εφές Αναντόλου).

https://www.youtube.com/watch?v=AlnuwQLLEY0

Δείτε, επίσης, πώς πανηγύρισαν στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» το ένα από τα δύο τρίποντα που σημείωσε ο Ματ Τζάνινγκ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

https://www.youtube.com/watch?v=u3tOpfnLcU8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ