21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ένα διαφημιστικό άνοιξε πόλεμο στην Αργεντινή (vid)

Αν το καλό διαφημιστικό σποτ είναι αυτό  που απλά προκαλεί, ακόμη και αρνητικά, η γυναικεία λίγκα μπάσκετ της Αργεντινής το κατάφερε και με το παραπάνω. Το σποτ που έβγαλε για να προμοτάρει τη συνέχεια του πρωταθλήματος έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και πολλοί κατηγορούν τη λίγκα για σεξισμό με πάρα πολλά σχόλια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (social media που λένε και στο χωριό μας).

Το πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς 11 ομάδες κυνηγούν τον τίτλο. Και υπάρχουν τρεις ομάδες αήττητες μετά από τους 15 πρώτους αγώνες, με πολλές αθλήτριες να ξεχωρίζουν με τα τα επιτεύγματά τους στο παρκέ. Αντί όμως να χρησιμοποιήσει κάποια από αυτές για το διαφημιστικό της η λίγκα, στην οποία αγωνίζονται και αρκετές καλές ξένες, προτίμησε να χρησιμοποιήσει ένα μοντέλο  (το οποίο πρέπει να έπιασε μπάλα μπάσκετ πρώτη φορά στα χέρια του) και μάλιστα με το σλόγκαν "Te van a dar ganas de seguirla". Κοινώς: "Θα σας δώσουν ένα λόγο να τις ακουλουθήσετε". Σίγουρα όχι για το μπάσκετ που παίζει η κοπέλα, η οποία κατά τ' άλλα τη δουλειά της ως μοντέλο μια χαρά την κάνει!

Η όλη καμπάνια δέχθηκε έντονη κριτική από τις ίδιες τις αθλήτριες, παράγοντες του αθλητισμού γενικότερα, αλλά και φιλάθλους. Τώρα αν συμφωνείτε ή το θεωρείτε υπερβολικό, αποφασίστε μόνοι σας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ