19.6 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ένα δεκάλεπτο στα σκουπίδια

Η ΑΕΚ δεν απείχε και πολύ από την τρίτη ήττα της σε ισάριθμα εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ. Χάρη στην αντίδραση που έβγαλε στην τελευταία περίοδο και στο «καθαρό» μυαλό στην παράταση, απέφυγε τα χειρότερα κόντρα στη Ρόσα Ράντομ. Ωστόσο στα τέσσερα ως τώρα παιχνίδια της «Ένωσης» στο Basketball Champions League υπάρχει ένας, τουλάχιστον, κοινός παρονομαστής.

 

Η ΑΕΚ πετάει το πρώτο δεκάλεπτο των αγώνων της στα σκουπίδια ή τουλάχιστον βάζει από νωρίς στον εαυτό της δύσκολα. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στα τέσσερα παιχνίδια, κατά σειρά με Εστουντιάντες, Βενέτσια, Μπάνβιτ και Ρόσα Ράντομ το πρόσημο του πρώτου δεκαλέπτου ήταν αρνητικό. Κι αν η απόσταση από τη Βενέτσια και μάλιστα σε εκτός έδρας παιχνίδι ήταν μικρή, το ίδιο δεν έγινε στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ. Ιδού τα επιμέρους σκορ της 1ης περιόδου στα τέσσερα ματς που έδωσε στο BCL…

 

Με Εστουντιάντες: 15-31

Με Βενέτσια: 15-21

Με Μπάνβιτ: 16-23

Με Ρόσα Ράντομ: 13-20

 

Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan.gr Basket League η κατάσταση ισορροπείται χωρίς να είναι πολύ καλύτερη…

 

Με Τρίκαλα: 17-17

Με Άρη: 15-10

Με Ρέθυμνο: 17-12

Με Κολοσσό: 19-23

 

 

Επιστρέφοντας στο χθεσινό παιχνίδι, παρότι κρίθηκε στα 45 λεπτά η ΑΕΚ έκανε μόλις οχτώ λάθη, στην ισοφάριση της κορυφαίας επίδοσης της ως τώρα στη διοργάνωση –τον ίδιο αριθμό είχε και στη Βενετία σε ματς επίσης με παράταση- ενώ η αναλογία με τις ασίστ ήταν 3/1 καθώς είχε 24 τελικές πάσες που αποτελούν επίσης την καλύτερη επίδοση της στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

 

Οι 25 πόντοι που σημείωσε στην 4η περίοδο όταν και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, είναι η καλύτερη επίδοση των τριών εντός έδρας αγώνων της –είχε 24 επίσης στην 4η περίοδο του αγώνα με την Εστουντιάντες. Κορυφαία παραμένει πάντως εκείνη των 26 πόντων που σημείωσε στην 3η περίοδο στη Βενετία.

 

Στην άλλη πλευρά του νομίσματος οι 13 πόντοι της 1ης περιόδου που είναι η χειρότερη επίδοση της ΑΕΚ και στα τέσσερα παιχνίδια της. Είχε από 15 στην 1η περίοδο με την Εστουντιάντες και στην 1η περίοδο με τη Βενέτσια.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ