26.2 C
Athens
Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2024

Ένα αστέρι γεννιέται: Ο Μαρκέλ Φουλτζ είναι το νέο μπασκετικό «φαινόμενο» (vids)

Το ντραφτ του 2017 πλησιάζει και το Basketa.gr σας παρουσιάζει σήμερα (16/4), το νέο μεγάλο αστέρι του παγκόσμιου μπάσκετ. Ο λόγος για τον Μαρκέλ Φουλτζ.

Ο 19χρονος πόιντ γκαρντ εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα επιλεγεί στο νούμερο ένα, ακόμα κι αν η επιλογή είναι ομάδας που δεν θέλει να πάρει παίκτη για τη θέση «1». Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τους Αμερικανούς, πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τέτοια διαφορά στο ΝΒΑ όση έκανε και ο Λεμπρόν Τζέιμς όταν μπήκε στον «μαγικό κόσμο».

Η μεγάλη διαφορά των δυο τους ήταν ότι ο «Βασιλιάς» δεν πήγε καν κολέγιο, αλλά μετακόμισε απευθείας από το κολέγιο στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο Φουλτζ ο οποίος έχει ύψος 1,93μ. και είναι τρομερά αλτικός, καλός σουτέρ, αλλά και καλός αμυντικός. Μέσα σ' όλα το άνοιγμα χεριών του είναι πολύ μεγάλο για το ύψος του, καθώς είναι περίπου 2,07μ. κι αυτό είναι κάτι που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αγωνίστηκε στους Ουάσινγκτον Χάσκις, μόνο και μόνο για να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ!

Δείτε τον Φουλτζ σε δράση, στα παρακάτω βίντεο και πάρτε μία πρώτη γεύση για τον επόμενο σούπερ σταρ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ