19 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ένα αστέρι γεννιέται: Ο Λόνζο Μπολ στη σκιά του… πατέρα του! (vids)

Το ντραφτ του 2017 πλησιάζει και το Basketa.gr σας παρουσιάζει σήμερα (15/4), τον Λόνζο Μπολ ο οποίος αναμένεται να κάνει σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ.

Ο 20χρονος μπασκετμπολίστας παίζει ως πόιντ γκαρντ. Είναι ένας σύγχρονος αθλητής ο οποίος έχει ύψος 1,98μ. κι αυτό τον κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό για τη θέση «1» καθώς τον βοηθάει ιδιαίτερα να προσφέρει σε πολλούς τομείς, όπου συνήθως δεν μπορούν να το κάνουν οι πιο βραχύσωμοι παίκτες.

Είναι αρκετά καλός σκόρερ, μαζεύει πολλά ριμπάουντ για τη θέση του, αλλά το καλύτερό του κομμάτι είναι η δημιουργία. Τελείωσε την σεζόν στο UCLA με 7,6 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα, ενώ έγραψε ιστορία, καθώς μοίρασε τις περισσότερες τελικές πάσες σε μία σεζόν, στην ιστορία του κολεγίου. Το μοναδικό... πρόβλημά του, είναι ο πατέρας του Λαβάρ Μπολ. Ο συγκεκριμένος κύριος κάνει συχνά-πυκνά προκλητικές δηλώσεις, ενώ πριν λίγο καιρό ζήτησε από γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, να προσφέρει χορηγία για τον Λόνζο και τους δύο μικρότερους γιους του, ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων! 

Ο νεαρός γκαρντ μοιάζει όμως προσγειωμένος κι όταν είχε ρωτηθεί για τον πατέρα του είχε απαντήσει: «Δεν δίνω σημασία σε αυτά που λέει ο πατέρας μου δημοσίως. Άλλωστε εγώ παίζω και όχι αυτός. Δεν δίνω σημασία σε όλα αυτά που λέγονται για ένα από τρίτους. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω και δουλεύω το παιχνίδι μου».

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Μπολ στα παρακάτω βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ