18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ένα ακόμη «βήμα» για Μονακό (vids)

Η Μονακό δυσκολεύτηκε απέναντι σε μία μαχητική Λιμόζ, έχοντας χάσει και τον Ντι Τζέι Κούπερ από την τρίτη περίοδο, αλλά κατάφερε να φτάσει στο 2-0 με 78-71, για να χρειάζεται πλέον μόνο μία νίκη για τους τελικούς της Γαλλίας.

Η Λιμόζ στάθηκε εξαιρετικά ανταγωνιστική στο Game 2 με τη Μονακό, έχοντας και μερικές - χαμένες - ευκαιρίες να επιβάλει το δικό της μομέντουμ, αλλά οι Μονεγάσκοι θα πανηγύριζαν στο τέλος, επικρατώντας με 78-71. Η «La Roca» χρειάζεται, πλέον, μόλις μία νίκη σε μάξιμουμ τρεις αγώνες ακόμη, ώστε να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος, διατηρώντας τα ηνία από το πρώτο ημίχρονο (42-33) και αντιδρώντας, όταν έχασε με αποβολή τον Ντι Τζέι Κούπερ, που μετά από αντιαθλητικό φάουλ δέχθηκε τεχνική ποινή. Με το σκορ στο 73-70, ο Χέις έχασε το σουτ της ισοφάρισης μπαίνοντας στο τελευταίο λεπτό και με την ψυχραιμία των παικτών της από τη γραμμή των βολών, η Μονακό διασφάλισε το 2-0.

Ο Ελμεντίν Κικάνοβιτς ήταν εξαιρετικός για τους νικητές, μετρώντας 20 πόντους με 9/13 δίποντα. Στην αντίπερα όχθη, ο Αξέλ Μπουτέιγ είχε 15 πόντους με τέσσερα ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ