21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ένα αγιασμό και γρήγορα στη Μεγαρίδα

Δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο το 2020 για τον Γιώργο Μάνταλο και την Μεγαρίδα, η οποία εκτός από τους Σωκράτη Ψαρόπουλο και Γιάννη Δόση που παραμένουν στα πιτς, χάνει ακόμη τρεις παίκτες.

Συγκεκριμένα για δυο μήνες θα απουσιάσει ο Νίκος Κοντόπουλος, με βαρύ διάστρεμμα γλύτωσε ο Γιάννη Χρονόπουλος, ενώ ο Ανδρέας Οικονομόπουλος είναι πολύ πιθανό να χάσει τη σεζόν.

Αναλυτικά :

«Περαστικά Νίκο, Αντρέα & Γιάννη!
«Σιδερένιοι» & γρήγορα κοντά μας!

Στην πικρή γεύση που άφησε στο τέλος του το 2019 θα απαντήσουμε με ομόνοια, σύμπνοια & εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας!

Οι δύο τελευταίες μέρες του 2019 δεν ήταν τόσο καλές για την ομάδα μας, αφού χάσαμε 3 βασικά κομμάτια του rotation μας, την στιγμή μάλιστα που ήταν ήδη εκτός ο Ψαρόπουλος!

Ο αρχηγός μας, Νίκος Κοντόπουλος, έπαθε Σπειροειδές κάταγμα 4ου μετακαρπίου αριστερού χεριού & θα μείνει έξω τουλάχιστον 2 μήνες,
ο Αντρέας Οικονομόπουλος χειρουργήθηκε με επιτυχία στην 1,3 εκ. κήλη, που τον ταλαιπωρούσε από την αρχή της σεζόν & μάλλον χάνει το υπόλοιπο πρωτάθλημα
& ο Γιάννης Χρονόπουλος γλίτωσε τα χειρότερα, αφού οι φόβοι για κάταγμα στον αριστερό του αστράγαλο, ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν & «την γλίτωσε» μ’ ένα βαρύ διάστρεμμα!

Αν προσθέσουμε στα περιστατικά αυτά & τον χειρουργημένο στον ώμο Γιάννη Δόση, που λείπει από την προετοιμασία, κατανοούμε την ατυχία που «χτυπάει» την φετινή σεζόν την ομάδα μας.
Όμως οι καλές ομάδες & οι οικογένειες φαίνονται στα δύσκολα, οπότε όλη η ΝΕΜ είναι δίπλα στα παιδιά έμπρακτα & η αγάπη μας & οι ευχές μας θα τους συνοδεύουν έως την οριστική αποθεραπεία τους.

Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους γιατί τελικά μόνο αυτό έχει σημασία!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ