21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ένας «Boogie» για τους Ουόριορς! (vids)

Οι Ουόριορς απαντούν στις «βόμβες»... με «βόμβα» και ο ΝτεΜάρκους Κάζινς είναι δικός τους, κάνοντάς τους πανίσχυρους εν όψει της νέας σεζόν.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε στους Λος Άντζελες Λέικερς και αυτό είναι ουσιαστικά το πιο σπουδαίο νέο της free agency στο ΝΒΑ, με τους «Λιμνανθρώπους» να βλέπουν επιτέλους τα όνειρά τους να γίνουν δυνατοί ξανά, να καθίστανται πραγματικότητα. Απέναντί τους, βέβαια, δεν έχουν εύκολους αντιπάλους, όπως είναι οι πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι όμως κάθε άλλο παρά με σταυρωμένα χέρια έμειναν.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του «Βασιλιά», οι «Πολεμιστές» κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, σε μία κίνηση που καθιστά πανίσχυση την ομάδα. Δεν αφορά μόνο την αξία του Αμερικανού σέντερ, αφού ήδη υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες στο σύνολο του Στιβ Κερ, αλλά η ποικιλία επιλογών που δίνεται στον ταλαντούχο τεχνικό, με «σημείο αναφοράς» και στη ρακέτα πια.

Ο Κάζινς, βέβαια, δε θα είναι άμεσα διαθέσιμος, γιατί ένας άσχημος τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα τον Ιανουάριο, όταν και αγωνιζόταν στους Πέλικανς, τον κρατά εκτός δράσης μέχρι περίπου τον Δεκέμβριο. Η παρουσία του από τότε, όμως, θα σημαίνει πολλά για το πώς θα αγωνίζονται οι Ουόριορς. Η συμφωνία για τον ίδιο, που είχε κατά μέσο όρο 25.2 πόντων και 12.9 ριμπάουντ μέχρι τον τραυματισμό του, αφορά ένα έτος και απολαβές ύψους 5.3 εκατομμυρίων δολαρίων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ