19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ένας… φιλάνθρωπος «Βασιλιάς» (pics+vids)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει ήδη τοποθετηθεί ανάμεσα στους κορυφαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, αλλά παράλληλα έχει πετύχει κάτι ακόμα πιο μεγάλο! Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος...

Αρκετοί κάνουν την κουβέντα αν ο 33χρονος είναι ο G(reatest)O(f)A(ll)T(ime) κι αν έχει ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν. Άλλοι ασχολούνται με τις χαμένες σειρές τελικών, τα «δαχτυλίδια» που έχει πάρει και την πρώτη του αποβολή κατά τη διάρκεια αγώνα, σε ολόκληρη την καριέρα του. Όλα αυτά όμως στην πραγματικότητα έχουν μικρή σημασία, μπροστά σε άλλες κινήσεις του σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Το τελευταίο σπουδαίο εγχείρημα

Η αλήθεια είναι ότι οι σπουδαιότεροι φιλάνθρωποι είναι εκείνοι οι οποίοι δεν «διαφημίζουν» τα όσα κάνουν. Ο Λεμπρόν προμοτάρει αρκετά συχνά τη φιλανθρωπική του δράση. Αν κάνει άλλωστε κάποιος μια βόλτα στην επίσημη ιστοσελίδα του θα το καταλάβει. 

Ωστόσο η τελευταία του κίνηση απέδειξε ότι είναι σημαντικός άνθρωπος με ευαισθησίες. Έχοντας μεγαλώσει στην πόλη Άκρον του Οχάιο, ο «Βασιλιάς» αποφάσισε να πρωτοστατήσει στην ανέγερση ενός διαφορετικού σχολείου που νοιάζεται κυρίως για όσους δεν έχουν τα πολλά...

Πρόκειται για ένα σχολείο το οποίο θα έχει ως βασικό στόχο την ένταξη των μαθητών οι οποίοι δεν έχουν καλές επιδόσεις. Μέσω αυτού του προγράμματος θα προσπαθεί να τους βοηθήσει να βελτιώνονται σύντομα ή σε βάθος χρόνου.

Η σχολική χρονιά θα ξεκινάει νωρίτερα, ενώ και τα μαθήματα θα είναι περισσότερες ώρες από το συνηθισμένο, ούτως ώστε το κάθε παιδί να έχει την προσοχή που του αξίζει.

Το σχέδιο αυτό εγκρίθηκε στις αρχές της εβδομάδας κι όπως είναι φυσικό άπαντες αναφέρονται με κολακευτικά λόγια στον Τζέιμς ο οποίος δεν έχει ξεχάσει τη γενέτειρά του και το μέρος από το οποίο ξεκίνησε για να φτάσει στην κορυφή του κόσμου!

Είτε λοιπόν συμπαθεί κάποιος τον Λεμπρόν είτε όχι, δεν μπορεί παρά να του βγάλει το καπέλο (και) για τη συγκεκριμένη κίνηση!

Δείτε εικόνες και βίντεο από τη φιλανθρωπική του δράση:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ