23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ένας Τζόρνταν… για ένα επικό remake! (vids)

Ο Νοέμβριος του 2018 θα ανήκει... αποκλειστικά στους φίλους των ταινιών μποξ με την έλευση του Creed II, αλλά πρωταγωνιστής είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός με το όνομα... Μάικλ Τζόρνταν.

Δε γίνεται να μην έχει δει κάποιος από εμάς στη ζωή έστω μια φορά, μία ταινία Rocky. Μιλάμε, φυσικά, για τον εμβληματικό χαρακτήρα που είχε δημιουργήσει ο Σιλβέστερ Σταλόνε και βρέθηκε για πρώτη φορά με ένα πενιχρό μπάτζετ στις οθόνες το 1976, για να γίνει ένας από τους πιο γνώρισμους στην ιστορία του κινηματογράφου. Δεν ήταν μόνο οι «μάχες» του μποξέρ, αλλά η ζωή του και τα μηνύματα που εξέπεμπε το σενάριο. Κάθε φορά και πιο συγκινητικά, αν κάποιος εστίαζε σε αυτό...

Στο Rocky Balboa του 2006 τελείωσε και η σειρά ταινιών με το συγκεκριμένο χαρακτήρα, με την επάνοδο του Ρόκι Μπαλμπόα στα ρινγκ, χάρη σε ένα σπουδαίο αγώνα που έδωσε, δίνοντας μαθήματα ζωής. Έστω κι αν αυτά είναι από έναν φανταστικό (θεωρητικά) χαρακτήρα, μέσα από τη μεγάλη οθόνη. 

Διόρθωση, δεν τελείωσε εκεί η σειρά των ταινιών. Γιατί τα μαθήματα και τα μηνύματα που αναφέραμε νωρίτερα, δεν είχαν τελειώσει. Κάπως έτσι, υπήρξε η έμπνευση του Creed. Η ταινία προβλήθηκε το 2015 και το θέμα ήταν η προσπάθεια του υιού του (νεκρού στο Rocky 4) Απόλο Κριντ, να πείσει τον Ρόκι να ασχοληθεί ξανά με το μποξ και να τον προπονήσει, πιέζοντάς τον συναισθηματικά. Ο Ρόκι ανταποκρίνεται το τέλος και ένας νέος «μύθος» αρχίζει. Πιο πολλές λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να πούμε, καθώς η ταινία είναι αυτονόητα προτεινόμενη.

Μετά την περιπέτεια αυτή, όμως, έρχεται το Creed II. Είναι η ώρα του Αντόνις να γράψει ιστορία, αντιμετωπίζοντας τον υιό του ανθρώπου που είχε αφαιρέσει - κατά λάθος - τη ζωή από τον πατέρα του, τον υιό του Ιβάν Ντράγκο. 

Την ιστορία αυτή, τη γράφει ένας... Μάικλ Τζόρνταν. Καλά διαβάσατε. Ο ηθοποιός ονομάζεται Michael B. Jordan κι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις για την ενσάρκωση του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα που ανέλαβε, στέλνοντας τα καλύτερα μηνύματα για το επικό remake της ταινίας του 1985. Και πώς να μην το κάνει, όταν φέρει το όνομα του - κατά πολλούς - κορυφαίου μπασκετμπολίστα, ή και αθλητή, όλων των εποχών. Δεύτερη «βαριά» κληρονομιά, εκτός από αυτή του χαρακτήρα.

Περισσότερα δε θα πούμε, θα σας αφήσουμε να πάρετε μια γεύση με το trailer της ταινίας που έρχεται στις 21 Νοεμβρίου...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ