24.1 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Ένας μέσα, ένας έξω στη «φούσκα» του Ορλάντο

Ο Ζάιον Oυίλιαμσον επέστρεψε στην Disney World στο Ορλάντο και μπήκε άμεσα σε καραντίνα, αν και το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό στον κορονοϊό.

Ο 20άχρονος φόργουορντ των Νιου Ορλίνς Πέλικανς αναγκάστηκε να φύγει από τη «φούσκα», καθώς προέκυψε ένα οικογενειακό ζήτημα το οποίο έπρεπε να διευθετήσει. Πήρε ειδική άδεια και αποχώρησε, για λίγες ημέρες, απουσιάζοντας από την προετοιμασία των «πελεκάνων» για την επανέναρξη του φετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ, στις 30 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας θα τεθεί σε καραντίνα δύο ημερών. Εφόσον και το δεύτερο τεστ, στο οποίο υποβληθεί, βρεθεί και πάλι αρνητικό στον ιό COVID-19, τότε θα μπορέσει να ενσωματωθεί και πάλι στην ομάδα.

Αντίθετα, ο Ντομάντας Σαμπόνις αποχώρησε από το Ορλάντο και εκφράζονται φόβοι πως δεν θα προλάβει να επιστρέψει για να ενισχύσει τους Ιντιάνα Πέισερς στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ. Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και θα εξεταστεί από ειδικό γιατρό, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός παρκέ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ