21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ένας Κύπριος στην Χαλκιδική

Σε μια ακόμη μεταγραφή έφτασε ο Πολύγυρος, ο οποίος συμφώνησε με τον Μιχάλη Μύθιλλο.

Ο 22χρονος γκαρντ κατάγεται από την Κύπρο, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Γ' Εθνική με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αναλυτικά :

«Ακόμη μία προσθήκη για την ανδρική μας ομάδα αποτελεί ο νεαρός Κύπριος καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Μύθιλλος. Ο Μιχάλης αγωνίζεται στις θέσεις “1”-“2”, και έχει ύψος 1.91.Στα 22 του χρόνια έχει ήδη ένα ενδιαφέρον βιογραφικό και μάλιστα έχει παίξει και σε ευρωπαϊκά ματς. Πιο συγκεκριμμένα αυτό έγινε στο FIBA Europe Cup όντας παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που “έβγαλε” το κυπριακό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια.

Στα 11 του χρόνια εντάχθηκε στις ακαδημίες της “Nicosia Basketball Academy” και στα 14 του μετακόμισε στο ΑΠΟΕΛ. Εκεί έπαιξε στο παιδικό ενώ την πρώτη του χρονιά στο εφηβικό προωθήθηκε και στην “μεγάλη” ομάδα του συγκεκριμμένου συλλόγου. Στα 16 του χρόνια, μάλιστα, με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ πήρε χρόνο συμμετοχής στην Α1 ανδρών της Κύπρου. Με το εφηβικό τμήμα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Κύπρου κάτω των 16 ετών. Επίσης, στην Εθνική Κύπρου κάτω των 18 ετών ήταν αρχηγός! Το 2016 συμμετείχε στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ όταν ο συγκεκριμένος σύλλογος κέρδισε την ΑΕΚ Λάρνακας και κατέκτησε το Κύπελλο Κύπρου. Ο Μύθιλλος, λοιπόν, έχει “γευτεί” την χαρά κατάκτησης ενός τροπαίου ενώ έχει και ευρωπαϊκές παραστάσεις καθώς αγωνίστηκε στο FIBA Europe Cup μαζί με τον ΑΠΟΕΛ. Έπαιξε σε τέσσερα ματς και έτσι πήρε “άρωμα” μιας αρκετά σημαντικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αγωνιζόμενος και κόντρα στην ομάδα μας για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.
Μιχάλη σε καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας και σου ευχόμαστε μία καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ