22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έμεινε στο όνειρο η Νίκη Λευκάδας

Η Νίκη Λευκάδας δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες απέναντι στην Γαλατάσαραϊ, με τις Τουρκάλες να επικρατούν με 69-64 στην Λευκάδα και την ομάδα του Νίκου Δουβίτσα να αποκλείεται μαθηματικά από το Eurocup Γυναικών.

Κάνοντας πλέον το 0-4, οι νησιώτες έχασαν όποιες ελπίδες είχαν για την πρόκριση στα Playoffs της διοργάνωσης, σε έναν αγώνα που πραγματικά άγγιξαν την νίκη. Οι οικοδέσποινες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ήδη από το πρώτο μισό της πρώτη περιόδου κατάφεραν να προηγηθούν με 11-6, με τη Γαλατάσαραϊ ωστόσο να καλύπτει σύντομα τη διαφορά, κάνοντας το τελικό 20-18 του δεκαλέπτου. Τσινέκε και Γουόκερ ηγήθηκαν της ομάδας του Νίκου Δουβίτσα στην δεύτερη περίοδο, η οποία ξεπερνώντας την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, και με ένα εντυπωσιακό σερί 9-0, πήγε στα αποδυτήρια με μία καλή διαφορά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Γαλατάσαραϊ έδειξε τα δόντια της και βγήκε στην αντεπίθεση. Κάνοντας επιμέρους σκορ 14-25 στο δεύτερο δεκάλεπτο, κατάφερε να περάσει μπροστά και να προηγηθεί με έναν πόντο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι ρυθμοί του αγώνα ανέβηκαν με τις δύο ομάδες να μάχονται μέχρι τελικής πτώσης για τη νίκη. Με το σκορ να βρίσκεται ισόπαλο, τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα (61-61, 37'), η Γαλατά πήρε προβάδισμα με εύστοχο σουτ της Άμπερ (61-63), με τη Νάιτ να απαντά από τα 6, 75 μ κάνοντας το 64-63 για τη Νίκη Λευκάδας. Οι Τουρκάλες βγήκαν και πάλι στην αντεπίθεση με τη Μακόλι να διαμορφώνει το τελικό σκορ σε 64-69 με δύο εύστοχες βολές.

ΠΑΛΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ

Η κορυφαίες εμφανίσεις της Τζέιντ Ουόκερ με 18 πόντους και 12 ριμπάουν καθώς και της Πελαγίας Παπαμιχαήλ με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ, δεν ήταν αρκετές για να χαρίσουν στην Νίκη Λευκάδας το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Δεκάλεπτα: 20-18, 40-31, 54-55, 64-69

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ