19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Έμεινε στη Μόσχα ο Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν κατάφερε να επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού, από τη Μόσχα, εξαιτίας φορολογικής εκκρεμότητας.

Ένα απρόοπτο περίμενε την αποστολή των «πρασίνων» κατά την αναχώρησή της από τη ρωσική πρωτεύουσα, για την Αθήνα, καθώς δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον 35άχρονο γκαρντ. Ο Αμερικανός, o οποίος αγωνίστηκε στη Χίμκι από το 2009 έως το 2011 και στην Ούνικς Καζάν για άλλα τρία χρόνια (2014-2017), κρατήθηκε προσωρινά από τις ρωσικές αρχές εξαιτίας κάποιας φορολογικής εκκρεμότητας που υπήρχε από την τελευταία παρουσία του στη χώρα. Το θέμα επιλύθηκε, δεν ήταν άλλωστε σοβαρό, ωστόσο η επιστροφή του στη χώρα μας δεν έγινε μαζί με το Ρικ Πιτίνο και τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό το πρωί του Σαββάτου (16/03). Αναμένεται πλέον με άλλη πτήση, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στη Μόσχα για την αναμέτρησή του με την ΤΣΣΚΑ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, την οποία κέρδισε με 78-77. Ο Κιθ Λάνγκφορντ αγωνίστηκε για 18.01’ κι είχε 8π. με 1/1 βολές, 2/10 δίποντα και 1/2 τρίποντα, ένα ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο, ενώ υπέπεσε και σε δύο λάθη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ