24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Έμεινε σπίτι του ο Κάιλι Λάουρι (pics)

Δεν πάει πουθενά...

Αυτή ήταν η θεωρία του All Star γκαρντ, Κάιλι Λάουρι , ο οποίος έγραψε στο «Players Tribune» για το ποιες ήταν οι σκέψεις τού όταν αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον όρο opt-out από το συμβόλαιό, και να γίνει free agent: «Όλοι οι δρόμοι, με οδηγούσαν πίσω στο ίδιο μέρος: Στο σπίτι. Όλοι με οδηγούσαν πίσω στο Τορόντο».

Ο Λάουρι αποφάσισε να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ράπτορς, με συνολικές αποδοχές που θα φτάσουν τα 100 εκατομμύρια δολάρια, και αν συνεχίσει την σπουδαία καριέρα του στο Τορόντο, με την συνολική του απόφαση να καταγράφετε στο «Players Tribune» : 

«Όταν ήρθε η ώρα να πάρω την απόφαση για τη φετινή free agency, υπήρχαν πολλά πράγματα στο μυαλό μου, πολλοί δρόμοι. Η οικογένεια, πάνω απ'όλα, και τι θα τους κάνει χαρούμενος. Το μπάσκετ, φυσικά, και που θα ήθελα να αγωνιστώ για τα επόμενα χρόνια. Αλλά και το τι ένιωθα μέσα μου. 

Στο τέλος της ημέρα όμως, ήταν μία εύκολη απόφαση. Όλοι οι δρόμοι, με οδηγούσαν πίσω στο ίδιο μέρος: Στο σπίτι. Όλοι με οδηγούσαν πίσω στο Τορόντο»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ