24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έμεινε ο Κυρούδης, βλέπει ψηλά η Νεάπολη

Ο Γιώργος Κυρούδης θα συνεχίσει να καθοδηγεί τη Νεάπολη και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ, καθώς ανανεώθηκε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του.

Ο έμπειρος κόουτς και οι διοικούντες την ομάδα έδωσαν τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους και την καινούρια χρονιά, κατά την οποία οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί. «Πραγματικά με γεμίζει χαρά που θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να προσφέρω στο σύλλογο και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους αθλητές στο γήπεδο και παρέα θα ανεβάσουμε το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας ένα σκαλί παραπάνω...», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΑΠΚ ο Γιώργος Κυρούδης.

Δηλώσεις έκανε και ο αντιπρόεδρος της Νεάπολης, Λεωνίδας Παπακώστας: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας πως ο κόουτς Κυρούδης θα είναι ο επικεφαλής των τμημάτων Ανδρών και Νέων και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Ο σύλλογός μας εμπιστεύεται τον κόουτς, ο οποίος έδωσε νέα χαρακτηριστικά στην ομάδα καθιστώντας την ανταγωνιστική. Οι ομάδες μας πρέπει και θα είναι πρωταγωνίστριες στα πρωταθλήματά τους».

Η ανακοίνωση: «Στα σίγουρα χέρια του Γιώργου Κυρούδη παραμένουν οι ομάδες των Ανδρών και των Νέων για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Μετά από συνάντηση που είχε ο κόουτς με τη διοίκηση του συλλόγου δεν άργησε να έρθει η συμφωνία για περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών. Ο κόουτς και η διοίκηση θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω από τη φετινή αγωνιστική χρονιά και να πρωταγωνιστήσουν στην Α’ Κατηγορία της ΕΚΑΣΘ. Ευχόμαστε στον κόουτς μία καλή περίοδο!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ