22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έμεινε Μοσχάτο η Σταμάτη

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο, δεύτερη διαδοχική, προχώρησαν η Ελευθερία Μοσχάτου και η Γεωργία Σταμάτη.

Η 23χρονη γκαρντ/φόργουορντ, η οποία σε δεκαεννέα ματς στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών είχε κατά μέσο όρο 5,4π. και 2,2 ριμπάουντ, δεν το σκέφτηκε περισσότερο από λίγα λεπτά για την επέκταση του συμβολαίου της και για την καινούρια σεζόν, με την Ελευθερία Μοσχάτου να ανακοινώνει κι επίσημα τη συμφωνία τους.

Η ανακοίνωση: «Συνέχεια για την ομάδα μας αυτή τη φορά με ανανέωση, η Γεωργία Σταμάτη θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της για άλλη μία χρονιά στην ομάδα μας. Η δυναμική forward ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στο σχεδιασμό του προπονητικού team και η συμφωνία ήταν ζήτημα λίγων λεπτών. Της ευχόμαστε υγεία και σεζόν γεμάτη νίκες!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συνέχεια για την ομάδα μας αυτή τη φορά με ανανέωση, η Γεωργία Σταμάτη θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της για άλλη μία χρονιά στην ομάδα μας. Η δυναμική forward ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στο σχεδιασμό του προπονητικού team και η συμφωνία ήταν ζήτημα λίγων λεπτών. Της ευχόμαστε υγεία και σαιζόν γεμάτη νίκες..!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ