16.8 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Έμεινε Μινεσότα ο Τάουνς

Τον Καρλ-Άντονι Τάουνς «έδεσαν» για τα επόμενα πέντε χρόνια οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς, τη στιγμή που άγνωστο παραμένει το μέλλον του Τζίμι Μπάτλερ.

Ο 22άχρονος σέντερ, όπως αποκάλυψε το ESPN, συμφώνησε για την πολυετή επέκταση του συμβολαίου του αντί του ποσού των 190 εκατ. δολαρίων αν και αρχικά φαίνεται να είχε υποστηρίξει πως δεν πρόκειται να προχωρήσει στην υπογραφή νέας συνεργασίας με τους «λύκους» εάν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ. Ο τελευταίος λογικά θα ανταλλαχθεί, όπως άλλωστε είχε αφήσει πρόσφατα να εννοηθεί και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γκλεν Τέιλορ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μπάτλερ είναι διαθέσιμος. Εάν οι ενδιαφερόμενοι συναντούν δυσκολίες στις συζητήσεις με το γενικό διευθυντή, Σκοτ Λέιντεν, τότε ας απευθυνθούν σε εμένα». Εξάλλου, δεν φαίνεται να υπολογίζεται ούτε από τον κόουτς Τομ Θίμποντο εν όψει του νέου πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς έκανε και δηλώσεις, στο αμερικανικό δίκτυο, και δεσμεύθηκε ενώπιον του κόσμου: «Υπόσχομαι στους φίλους της ομάδας, τους συμπαίκτες μου και τον οργανισμό πως θα παραμείνω πιστός στο πλάνο του Φλιπ Σόντερς, του ανθρώπου που με επέλεξε στο ντραφτ. Αφιερώνω το συμβόλαιο στους φιλάθλους που με στήριξαν από την πρώτη ημέρα και στους φίλους των Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ